Categories
Log in
There’s more to see...
Sign up to see the rest of what’s here!

School Klassenmanagement

Zelfinstructiemethode van Meichenbaum (beertjesmethode) nu met smileys

Deze poster kan opgehangen worden in de klas. Het geeft de graden van praten weer. zo mag niveau 0 uiteraard altijd, want dit is zwijgen, maar mag niveau 5 nooit binnen in de klas. Door simpel aan te duiden op welk niveau de kinderen kunnen werken/praten weten ze wat wel en niet mag en is het makkelijker om sancties te nemen indien dit nodig zou blijken

Stemniveaus | Meester Tim

meestertim.nl

BOEM meter BOEM meter Omschrijving Met de BOEM-meter kan op een schaal van 1 tot 10 worden aangegeven hoe boos het kind zich voelt. Bij het vooraf knutselen kan met het kind besproken worden wat een handige manier van reageren is bij verschillende gradaties van boosheid. Met het handje op de splitpen kan de gradatie worden aangegeven.

BOEM meter | Alles | Semmie Sprekend Spel

semmie.net

Handig te gebruiken bij de evaluatie van eigen werk.

Twitter / Onderwijsgek: Gezien: leren zichtbaar maken. ...

twitter.com

Leuke evaluatie kaarten

Leuke evaluatie kaarten Door -Cor

welke.nl

Weekend gebeurtenisketting: Om de kinderen op een andere manier te laten vertellen over het weekend heb ik het volgende bedacht: de weekend gebeurtenisketting. Deze ketting bestaat uit 3 rondjes: een voor de vrijdag, een voor de zaterdag en een voor de zondag. In elk rondje tekenen of schrijven ze iets over elke dag van het weekend. Hierna wisselen ze in tweetallen, in het team of op een andere manier de gebeurtenissen uit. Hiermee kun je elke keer variëren.

Weekend gebeurtenisketting | DigiFemke

digifemke.nl

Regenboogspel - kampspellen; spellen voor groepen, schoolklassen en kamp.

cooperatief leren: Wat is de rol van de leerkracht binnen het coöperatief leren in de klas en hoe sluit het klassenmanagement hierop aan?

Smart formuleren

this would look so cut on the door leading into my classroom! by freida

this would look so cut on the door leading into my classroom!

indulgy.com

Maak je eigen time timer met een klok van Ikea

Maanden met aangeduide seizoenen, gemaakt door Els Van Aelbrouck

Lettertype dyslexie schijnt makkelijker leesbaar te zijn voor kids met dyslexie. Het wordt op de praktijd door de leerlingen regelmatig gekozen als voorkeursletter op de computer.

Snelheidsovertreding voor te snel werken

Snelheidsovertreding

lauravermesen.be