Categories

Come on in! Join Pinterest today...it only takes like a second or so.

Ditchling Museum of Art + Craft by Adam Richards Architects

A contemporary house inserted behind the crumbling walls of a ruined twelfth-century castle in Warwickshire, England

A contemporary house inserted behind the crumbling walls of a ruined twelfth-century castle in Warwickshire, England

A contemporary house inserted behind the crumbling walls of a ruined twelfth-century castle in Warwickshire, England

Triangular floor tiles gradually change colour from green to red inside this renovated Barcelona apartment

Triangular floor tiles gradually change colour from green to red inside this renovated Barcelona apartment

Triangular floor tiles gradually change colour from green to red inside this renovated Barcelona apartment

Original floor tiles were relocated to highlight seating areas during designer Laura Bonell Mas' renovation of this Barcelona apartment

Original floor tiles were relocated to highlight seating areas during designer Laura Bonell Mas' renovation of this Barcelona apartment

Original floor tiles were relocated to highlight seating areas during designer Laura Bonell Mas' renovation of this Barcelona apartment

Dutch studio Personal Architecture renovated one of Piet Bloms' iconic Cube Houses in Rotterdam to create a residence for delinquents in their final stages of detention

Dutch studio Personal Architecture renovated one of Piet Bloms' iconic Cube Houses in Rotterdam to create a residence for delinquents in their final stages of detention

Architect Carles Enrich converted an old laundry space in Barcelona into an apartment that has a bookshelf merged with the staircase

Architect Carles Enrich converted an old laundry space in Barcelona into an apartment that has a bookshelf merged with the staircase

Dutch studio Personal Architecture overhauled a traditional townhouse in The Hague by adding mezzanine floors, a glass elevation, a triple-height kitchen and a spiral staircase.

Chinese architecture studio Neri&Hu sliced away the rear wall and replaced it with glass for this renovation of a 1930s townhouse in Shanghai.

Chinese architecture studio Neri&Hu sliced away the rear wall and replaced it with glass for this renovation of a 1930s townhouse in Shanghai.

A narrow atrium brings daylight into windowless rooms on four storeys at this renovated house in Hanoi

This renovated apartment in Berlin features raw concrete ceilings and floors that combine oak parquet with decorative tiles

This renovated apartment in Berlin features raw concrete ceilings and floors that combine oak parquet with decorative tiles