Categories
Log in
There's more to see...
Sign up to see the rest of what's here!

Detail shot of the colourful shingles that fronts a studio designed for east London creatives.

Elisabeth and Helmuth Uhl foundation by modostudio

Maine residence by Bruce Norelius Studio reveals its age with a fading cedar facade

A shed designed as a writing retreat for an author

A shed designed as a writing retreat for an author

This scaly apartment block in alpine Slovenia appears to have had its corners sliced away to create triangular balconies.

This scaly apartment block in alpine Slovenia appears to have had its corners sliced away to create triangular balconies.

This scaly apartment block in alpine Slovenia appears to have had its corners sliced away to create triangular balconies.

This scaly apartment block in alpine Slovenia appears to have had its corners sliced away to create triangular balconies.

Forest School by Robert Gaukroger

Forest School by Robert Gaukroger

Forest School by Robert Gaukroger

Forest School by Robert Gaukroger

Forest School by Robert Gaukroger

House featuring a concrete base and cedar shingle-clad upper walls

House featuring a concrete base and cedar shingle-clad upper walls

This terrace of eight houses by Peter Barber Architects is clad with timber shingles to match the neighbouring fences and sheds of a housing estate in east London

This terrace of eight houses by Peter Barber Architects is clad with timber shingles to match the neighbouring fences and sheds of a housing estate in east London

A loosely curving wall of timber shingles spirals around this visitor centre

A loosely curving wall of timber shingles spirals around this visitor centre

A loosely curving wall of timber shingles spirals around this visitor centre

A loosely curving wall of timber shingles spirals around this visitor centre

A loosely curving wall of timber shingles spirals around this visitor centre

A loosely curving wall of timber shingles spirals around this visitor centre

Rounded shingles create wooden scales across the walls of this small house in Hackney