Categories

Come on in! Join Pinterest today...it only takes like a second or so.

Inez van der Voet

Inez van der Voet

Pint wat ze mooi vindt en wil bewaren. Houdt van eten, paarden, honden, mode en lezen. Verzamelt inspiratie over urban gardening. Is gek op rake woorden.

Stingy cupcakes... Almost real!

10 trends die helpen kansen en bedreigingen te signaleren | Marketing online

Documentaire afval is voedsel. Tegenlicht. Mustsee. Zelden bracht een Tegenlicht-uitzending zo veel teweeg als Afval is Voedsel, van oktober 2006. Hierin tonen de chemicus Michael Braungart en de architect William McDonough aan dat groei goed kan zijn voor mens en milieu, èn voor de ondernemer. Via innovatie kan er een duurzame consumerende en producerende samenleving ontstaan zonder schuldgevoel over het milieu.

Gebruiken of bezitten? Wat willen mensen eigenlijk delen.. MT deed er onderzoek naar. Kunnen we hiermee de toekomst van de deeleconomie voorspellen?

Lees hier de 7 managementprincipes voor succesvol zaken doen in de nieuwe economie.

Hoe verdien je als ondernemer je geld in een nieuwe duurzame economie? Zakendoen in de Nieuwe Economie van Marga Hoek geeft het antwoord op die vraag.

Artikel van Marketingfacts over het PIM Trendrapport 2014. De homo socius staat centraal in het Trendrapport 2014. Zoals ze het zelf omschrijven is dat "een slag mensen met grote voorkeur voor delen in plaats van bezitten".

Trends 2014 artikel Frankwatching. Mooi overzicht relevante trends.

De essentie van meervoudige waardecreatie uitgelegd door Triodos bank: "groei is meer dan alleen een cijfer".

Website met casestudies van bedrijven die hun business model op een briljante manier hebben (her)ontworpen.

Documentaire. Mustsee. Power to the People Tegenlicht. Er is een grote revolutie in het ‘kleine’ aan de hand. Zoals we van lezers bloggers zijn geworden, transformeren we nu van consument naar producent. Van energievoorziening tot verzekering, alles wordt kleinschalig en lokaal. In Tegenlicht het revolutionaire antwoord op de wereld van de multinationals.

Documentaire. Mustsee. Terwijl de wereld in crisis is, is één man positiever dan ooit. Zijn naam is Peter Diamandis, en hij is ervan overtuigd dat we de komende decennia alle grote problemen in de wereld kunnen oplossen. Razendsnelle ontwikkelingen in technologie maken het mogelijk te voorzien in de behoefte aan water, voedsel, onderwijs en gezondheidszorg van alle negen miljard mensen die onze wereld over twintig jaar zullen bevolken.

Artikel met samenvatting van McKinsey's 5 overlevingsstrategieën bij grondstofschaarste.

Business model canvas uitgelegd in 2 minuten + een download van het canvasmodel voor eigen gebruik.

Kroonluchter met vogelhuisjes / DIY Bird house chandelier - tuinieren.nl

(Filmpje) Transitie van onze oude economie (productie gericht, top-down) naar een nieuwe economie (lokaal, bottom-up, waar de menselijke maat kan worden gemeten, Vertrouwen).

Zakendoen in de nieuwe economie - Zeven vensters op succes + op site blogs van 10 succesvolle ondernemingen

Lotus tattoo, Go To www.likegossip.com to get more Gossip News!

mandala lotus tattoo - Google Search

Lotus tattoo -- Love this tattoo with a little colouring and placed on the upper back

Chakra's Love the spine tat's

3. Even though this looks like a very detailed flower design, you need context to know that it is a Mandala and has spirtiual meaning.

cherry+blossom+tattoos | cherry blossom tattoo design ideas is one of the best cherry tattoo ...