Categories
Log in
There’s more to see...
Sign up to see the rest of what’s here!

.

Smile Blossoms: Gifts for Mom or Teacher

supermommoments.com

KLavertje geluk

* Roerend Goed *: juli 2012

roerend-goed.blogspot.nl

koffer pimpen met container stickers

Klavertjes vier brengen geluk.

medaille

.

Think * Share * Teach: Monday Made It and a CAFE Freebie!

thinkshareteach.blogspot.com

Vriendenboekje

is het tijd voor een time-out. Even stilstaan, terugkijken op het afgelopen jaar, mopperen over wat fout ging en nagenieten van de leuke dingen.

Eerste Hulp Bij Onderwijs. Doosje, labeltjes. PLEISTER: Voor kleine verdrietjes. STICKER: Voor blijk van waardering. PARACETAMOL: Voor een zware dag. BOEKENBON: Voor alle mooie verhaaltjes. GELUKSSTEENTJE: Om je geluk te wensen voor de toekomst. KNUFFELTJE: Voor alle knuffels, die ik heb gekregen. CHOCOLA: Chocola maakt alles goed. 5 CENT: Je werk is onbetaalbaar! MARKEERSTIFT: Voor kleine correcties. PEN: Om de mooie uitspraken van kinderen op te schrijven. PEPERMUNT: Voor een frisse blik.

Margriet Creatief: Juffen en meesters van Nederland; bedankt!!!

Van een collega gekregen die afscheid nam

Een opkikkertje

Voorbeeldpagina om zelf met de kinderen een vriendenboekje te maken. Ook leuk als afscheidscadeautje voor een stagiair(e)

Total loss? Nodig: Doosje autodrop total loss. Kaartje, Lint, Foliezakje. Werkwijze: Stop het doosje autodrop in het foliezakje en sluit deze met het lintje. Hang hier het kaartje aan met de volgende tekst. "Total loss aan het eind van het schooljaar? Lekker bijtanken deze zomer!"

Vul een pot met M & M's Schrijf er het volgende gedicht bij: Groen is voor je inspiratie blauw is voor je motivatie oranje is voor je warmte iedere dag, geel is voor je lieve lach, rood is voor dit fijne schooljaar, je bent een hele speciale juf, echt waar! Je maakte met je enthousiasme mij elke dag blij, Je was er ook bij verdrietige momenten voor mij. Jij was mijn Motiverende en Meest magische juf, echt waar, Bedankt dat je mijn M & M was dit jaar

Wine Bottle To Candy Jars

Het zit d'rop - leuk, een pot gevuld met drop, en een lief kaartje erbij! #afscheid #stagiaire #juf

Hangertjes gemaakt van zelfdrogende klei, stempeltjes en uitsteekvormpjes

FAMILY PHOTO WREATH...was one of the crafts on display during our TV debuts earlier this week. We had such a fun week sharing our crafts on TV for the first time! If you were curious about how to make this wreath, wait no longer-I am excited to share my tutorial with you today! (Make one for Christmas or Valentine's Day!!!)

.

Bookmarks

Page corner bookmark for kids in Ideas for kids' crafts

ohcrafts.net

monster bookmarks

.