Categories
Log in
There's more to see...
Sign up to see the rest of what's here!
Visit Site

Related Pins

vaak is het leuker om te belonen met willekeurige beloningen dan met materiele beloningen, houdt het spannend!! Bijvoorbeeld: je mag 5 minuutjes op de computer, je mag een dropje uit de pot, je mag naast je vriend lopen vandaag, je mag als eerste kiezen bij het werkuur, je mag als eerste kiezen bij het vrije spel je mag tijdens zelfstandig werken op de stoel van de juf zitten je mag bij gym het eerste tikspel verzinnen je mag bij gym het laatste tikspel verzinnen je mag ...

Maak je eigen superheld en beschrijf waar je goed in bent!

Toffe site om alles te ontdekken over je organen.

hoofdje tekenen en dan haren "maken" door ecolinedruppels met een rietjes uit te blazen

Zelf gemaakt. Omdat de kids deze vaak nog omwisselen.

Het geluidenspel. Klik op het plaatje wat je denkt te horen.

Vet Veilig Internet! - Gaat over tieners van nu. Over de diepe kloof tussen de virtuele wereld van tieners en hun opvoeders en over het feit dat de kloof heel goed gedicht kan worden. Je krijgt handvaten om tieners te beschermen tegen de nare kant van de cyberwereld; uitgebreide checklists voor leerkrachten en ouders om het internetgedrag van kinderen in beeld te brengen; tips van leerkrachten en jongeren over hoe je een internetprotocol kunt maken; voorbeelden van thuisafspraken.

Dit is een site waar er heel wat informatie staat over tablets op school. Er staan ook gratis en betalende apps op die interessant zijn voor in de klas.

Uit 'Beelddenken in de praktijk' Kan je gebruiken om je huiswerk mee te maken!

10 FREE learning sites for kids!

Verschillende soorten timers voor op het digibord