Categories
Log in

More to explore:

festivals

news

php

There’s more to see...
Sign up to see the rest of what’s here!
Visit Site
EVENTIM Bulgaria
EVENTIM Bulgaria • 2 years ago

Букет божури,малка бутилка кленов сироп и изцяло вегетарианска и здравословна храна са само част от желанията на звездите от ELEVATION 2012. Сред обичайните изисквания на изпълнителите са голям брой памучни хавлии, огледала цял ръст, закачалки, меко и приятно осветление.

Related Pins

Един  месец дели родните фенове от първата им среща с мегазвездата Дженифър Лопес на родна територия. Истерията по латината вече започва да се усеща и това рефлектира върху продажбите на билетите. Седящите места в столичната „Арена Армеец София” от  110  и 90 лева са на привършване.  За разлика от тях, най-евтините билети – тези от 60 лева, вече са  напълно изчерпани.

На 17 и 18 август под заглавието Teleport Ibiza Метрополис ще доведат две от най-популярните партита на всички времена от столицата на електронната музика.  Двете събития ще срещнат българската публика с основателя на култовата марка Cocoon – парти властелина Sven Vath, който у нас ще бъде подкрепен от живото изпълнение на най-перспективния български продуцент в танцувалните хаус и техно - KiNK.

На 16 февруари Yalta Club ще е домакин на първата визита в България на вундеркинда на съвременната транс и хаус сцена Nicky Romero

Концерт-промоция на първия албум на Brazz ViliDJ “Blow Your Brainzz Out”

Второто гостуване на DEPECHE MODE ще бъде отново на столичния стадион „Локомотив“

Билетите за концерта на ICED EARTH са вече в продажба

DJ Marten ще бъде на денс електронната сцена на Созопол Фест 2012

Точно една година след като поставиха основите на SMUGGLERS SWING CLUB, The Smugglers Collective имат удоволствието да ви поканят отново в своята машина на времето на 13 октомври в столичния клуб Mixtape 5. След фантастичния успех на изминалите партита от серията, дойде време отново да се  отвори порталът към ерата на SWING, JAZZ, ROCK’N’ROLL и ELECTRO SWING.

Този петък, 13-ти юли, Графа ще стартира лятното си турне „Jim Beam да ме няма...”  от бара на Боби Турбото в Обзор. Двамата са дългогодишни приятели, това е и причината Графа да избере точно „Entourage” като отправна точка на поредицата си от концерти по българското Черноморие.  И както подсказва името на бара, на фаталната дата петък 13-ти, Боби и Графа  ще съберат целия си антураж от приятели, за да се позабавляват дружно.

Lacuna Coil на LOUD FESTIVAL

Белослава на Созопол Фест 2012

Aaron Dae на сцената на Sozopol Fest