Categories

Come on in! Join Pinterest today...it only takes like a second or so.

More like this: denim jeans, festivals and afro.
Visit Site
EVENTIM Bulgaria
EVENTIM Bulgaria • 2 years ago

Букет божури,малка бутилка кленов сироп и изцяло вегетарианска и здравословна храна са само част от желанията на звездите от ELEVATION 2012. Сред обичайните изисквания на изпълнителите са голям брой памучни хавлии, огледала цял ръст, закачалки, меко и приятно осветление.

Related Pins

На 21 декември пространството в столичния Ginger club ще бъде изпълнено с неподражаемото присъствие на ALEX RYBA – DJ от лейбъла на Parov Stelar Band, придружаващ ги из цяла Европа от началото на Coco tour.

Какъв по-хубав повод да чуете емблематичните песни на група MEDICUS от Деня на лекаря?! Разбира се, тук няма да се възпяват болести и лекарства, а хитове като "Векът на Любовта", "Кошница с мечти", "Там при Джино” и още много, създадени от една от най-популярната кънтри-рок банда в България.

DJ Penny Metal - една от изненадите на "На Тъмно Freestyle" сцената

На 17 и 18 август под заглавието Teleport Ibiza Метрополис ще доведат две от най-популярните партита на всички времена от столицата на електронната музика.  Двете събития ще срещнат българската публика с основателя на култовата марка Cocoon – парти властелина Sven Vath, който у нас ще бъде подкрепен от живото изпълнение на най-перспективния български продуцент в танцувалните хаус и техно - KiNK.

Този петък, 13-ти юли, Графа ще стартира лятното си турне „Jim Beam да ме няма...”  от бара на Боби Турбото в Обзор. Двамата са дългогодишни приятели, това е и причината Графа да избере точно „Entourage” като отправна точка на поредицата си от концерти по българското Черноморие.  И както подсказва името на бара, на фаталната дата петък 13-ти, Боби и Графа  ще съберат целия си антураж от приятели, за да се позабавляват дружно.

Default & Maze ще излязат на сцената на 3 Уши на 12.10.2012

Рок дуото от Македония Next Time ще се разпишат на нашата сцена на 20.03. (сряда).  Братята близнаци от Скопие Филиповски ще се срещнат с българската публика в Бар Rock IT и ще забият от 21,00 часа. Момчетата Мартин (китара и бек-вокали) и Стефан  (вокали) представиха Македония на „Евровизия 2009” в Москва.

В разгара на лятото, Beck’s отново изненадва своите почитатели с поредното разтърсващо музикално събитие. На 18 август (събота) България ще стане част от световното турне - „The Year of the Dragon Tour” на легендата в електронната музика Sven Vath, който се очаква да изнесе незабравимо шоу за своите фенове. Българската публика още помни неговото първо гостуване у нас преди 14 години, което се превърна в едно от най-популярните партита, правени някога в България.

Френска ска банда от школата на Ska-P и Catch 22 в София на 19-и юли

DJ Marten ще бъде на денс електронната сцена на Созопол Фест 2012

Aaron Dae на сцената на Sozopol Fest

Белослава на Созопол Фест 2012