Categories
Log in
There’s so much more to discover
Visit Site

Related Pins

Favn for Fritz Hansen

Arflex Candy - In dit nieuwe ontwerp van Carlo Colombo is duidelijk de invloed van design uit de jaren ’50 zichtbaar. De zachte, vloeiende lijn staat garant voor een groot zitcomfort. De relatief hoge rugleuning zorgt voor voldoende privacy en afscherming wanneer de bank vrij in de ruimte wordt geplaatst. Heel opvallend is ook de vormgeving van het massief houten onderstel. De keuze in bekleding is oneindig groot.

Poul Kjaerholm - Fritz Hansen,1997

Fritz Hansen Ro - Wat krijg je als je ambachtelijke Deense fabrikant en een Spaanse ontwerper bijeen brengt? De nieuwe Ro! De structuur van deze fauteuil is vergelijkbaar met designklassiekers als de Egg en Swan Chair van Fritz Hansen. Het design is onmiskenbaar van Jaime Hayon. De hoge rug is erg comfortabel en biedt veel privacy. Ook wanneer de stoel in een openbare ruimte wordt toegepast. Het onderstel is uitgevoerd in gegoten, geborsteld aluminium.

Teak Modern Chairs #Danish #DanishDesign

Moroso Softbox - Alfredo Häberli ontwierp de Softbox met twee contrasten uit uitgangspunt: enerzijds de strenge, geometrische basis, anderzijds de lichte, zachte vorm van de losse kussens. Speciaal voor deze sofa ontwikkelde Kvadrat de bekledingsstof Plot, ook van de hand van Häberli.

FAVN Sofa by Jaime Hayon

Ro armchair by Jaime Hayón for Republic of Fritz Hansen

FAVN Sofa / Jaime Hayon

FAVN / by Jaime Hayón for Fritz Hansen. via Design Milk. (same as the yellow I pined earlier.. )