Categories
Log in
There’s more to see...
Sign up to see the rest of what’s here!
Visit Site

Related Pins

PANTOFI - Pantofii de salsa au o talpa subtire din piele intoarsa, si intre aceasta si brant au un suport (glenc) metalic, care da forma corecta arcului piciorului. Talpa este foarte flexibila si are aderenta optima la podele de lemn (alunecoasa, pt. intoarceri si piruete, dar suficient de aderenta pt. a preveni alunecari sau rasuciri involuntare). Tocul este fix si centrat pe talpa pt. a nu deplasa axa dansatorului. La fete, tocurile au (de obicei) intre 7 si 10 cm, la baieti intre 1 si 1,5.

SHOW - Parte integranta a multor evenimente de salsa, indeosebi CONGRESE, showurile sunt reprezentatii de dans ale unei perechi sau trupe de dans. Durata medie a unui show este de 4 minute, iar intr-o seara sunt prezentate in general mai multe show-uri. Showurile sunt predominant coregrafiate, desi unele perechi pot prezenta si momente de improvizatie. De obicei, showurile includ elemente spectaculoase care nu pot fi conduse sau care sunt prea periculoase pentru ringul de dans social.

RUEDA de CASINO - Pe scurt RUEDA (roata), desemneaza o varianta de salsa in care mai multe perechi de dansatori dispusi in cerc executa simultan aceleasi miscari. Figurile si numele lor sunt cunoscute dinainte de dansatori, dar nu exista o coregrafie prestabilita, figura urmatoare fiind decisa (si strigata) de catre o singura persoana (cantante). Rueda isi are originile in salsa cubana. Grupo America este un bun exemplu: www.youtube.com/...

C letter - Pesquisa Google

C letter - Pesquisa Google

C letter - Pesquisa Google

C letter - Pesquisa Google

Letra C - Pesquisa Google

Letra C - Pesquisa Google