Categories
Log in
There's more to see...
Sign up to see the rest of what's here!
Visit Site

Related Pins

PANTOFI - Pantofii de salsa au o talpa subtire din piele intoarsa, si intre aceasta si brant au un suport (glenc) metalic, care da forma corecta arcului piciorului. Talpa este foarte flexibila si are aderenta optima la podele de lemn (alunecoasa, pt. intoarceri si piruete, dar suficient de aderenta pt. a preveni alunecari sau rasuciri involuntare). Tocul este fix si centrat pe talpa pt. a nu deplasa axa dansatorului. La fete, tocurile au (de obicei) intre 7 si 10 cm, la baieti intre 1 si 1,5.

SHOW - Parte integranta a multor evenimente de salsa, indeosebi CONGRESE, showurile sunt reprezentatii de dans ale unei perechi sau trupe de dans. Durata medie a unui show este de 4 minute, iar intr-o seara sunt prezentate in general mai multe show-uri. Showurile sunt predominant coregrafiate, desi unele perechi pot prezenta si momente de improvizatie. De obicei, showurile includ elemente spectaculoase care nu pot fi conduse sau care sunt prea periculoase pentru ringul de dans social.

PETRECERE (party) - Eveniment de salsa ocazional sau regulat, desfasurat de obicei in afara cluburilor dedicate de salsa. Deseori organizate sub egida unei scoli. Din punct de vedere al muzicii, atmosferei si tipului de participanti, petrecerile poarta amprenta organizatorului. In strainatate sunt numite uneori "social" pentru ca urmaresc socializarea intre dansatorii de nivele diferite si practicarea dansului intr-un cadru mai putin formal decat cursurile si mai putin generic decat clubul.

C letter - Pesquisa Google

C letter - Pesquisa Google

C letter - Pesquisa Google

C letter - Pesquisa Google

Letra C - Pesquisa Google

Letra C - Pesquisa Google