Categories

Come on in! Join Pinterest today...it only takes like a second or so.

More like this: art museum, romania and religious art.
Image

Related Pins

Manastirea Putna

Manastirea Mraconia, Duhova, Mehedinti. Cuvantul "mraconia" inseamna "loc ascuns" sau "apa intunecata".

Bucegi Sphinx - Muntenia region, ROMANIA. Origin of the name Sphinx is due to its similarity with a human head, namely the similarity with the Egyptian Sphinx and it is situated in the Bucegi Mountains on an altitude of 2216 m. It was created due to wind erosion and measurers 8 meters in height and 12 meters in width.

Ceahlau, o salbatica splendoare

  • Elena Corina Gusa

    in primul rand,vad ca ti-ai schimbat aspectul,macar ai o blana pe tine!al doilea:pai,ma aprind,din cauza exact aceea care spui tu,de cine e locuita romania...dar daca tu ai ajuns la concluzia asta ,atunci incearca sa aperi cat de cat ceea ce mai avem,locurile astea frumoase...o data mai exista adevaratul neam romanesc,dar ceea ce se intampla cu el acum ,se intampla si in alte tari,asta ti-o garantez ptr ca locuiesc in italia de 10 ani...totul pare ca se schimba in rau,si cand esti departe,te doare si mai tare ...asa ca daca tu te simti ca apartii tarii tale,spune numai lucrurile bune ,ca pe cele rele le ducem destul in carca...ceahlaul e pe langa mine,sunt din bacau,de asta-mi place poza...din ce zona esti,stai in tara?

  • juu 's

    cred ca Stelian se refera, si pe buna dreptate, la gunoaiele pe care le lasa romanii in urma lor..din pacate este lucrul care ma intristeaza cel mai mult in Romania..

See all 8 comments

Sighisoara, iubire medievala

Muzeul Pelisor, Sinaia