Categories

Come on in! Join Pinterest today...it only takes like a second or so.

More like this: hu and az.
Visit Site
otthonsziget
otthonsziget • 1 year ago

Az égig érő fű: MINDEN IDŐK egyik LEGJOBB MAGYAR GYEREKFILMJE. Misuval és Poldi bácsival. Igaz, még 1979-ben készült, de a 80-as években néztük!

Related Pins

Kisdobos emléklap és jelvény

A 80-as évek eleje-közepe táján igazi Sandokan őrület futott végig az országon. Minden kisfiú Sandokan akart lenni, és minden kislány Lady Mariannát irigyelte. Kevesen emlékeznek rá, hogy Kabir Bedi, azaz a maláji tigris annak idején ellátogatott kis hazánkba: a váci búcsúban bárki saját szemével láthatta.

retro magyar csokoi - Google Search

TV Maci képeslapon: És Makk Marcis könyvet olvasga

Macskanyelv - imádtuk!!! (Ment is a harc, hogy ki hány darabot ehet belőle. A 80-as évek Magyarországának "Merci" csokija, szülinapra, névnapra, vendégségbe ezt kaptuk, adtuk és vittük, majd pillanatok alatt elfogyasztottuk)

Vuk - hungarian cartoon - by Attila Dargay - Dargay Attila animációsfilm-rendező, Balázs Béla-díjas, érdemes és kiváló művészt, a Vuk, a Pom Pom meséi, a Lúdas Matyi alkotója

Venczel Vera (Budapest, 1946. március 10. –) Jászai Mari-díjas magyar színésznő - Egri csillagok I-II. (1968)

kutyás persely: a kutya nyelvére tettük az aprót, az pedig befalta, a gumibéka pedig szép nagyot tudott ugrani

Gárdonyi Géza : Egri csillagok, Láthatatlan ember,...

Goldene Donau view from Buda Castle accross the River Danube and the Széchenyi Chain Bridge to the Hungarian Parliament

jó!

Csaba Böjte, a priest in Transylvania who since 1992 has been taking orphans and children in need under his wings. By now, he had built several schools and orphanages with the help of donations pouring in from across the globe. People like him make this world a better place!