Categories

Come on in! Join Pinterest today...it only takes like a second or so.

More like this: met, vans and maps.
Image
Margriet van Diepen
Margriet van Diepen • 1 year ago

Map juf Ineke: winter. De kinderen vouwen en knippen de auto van de helft van zestien vierkantjes. Plakken er wielen onder en de sneeuwschuiver ervoor. In de wagen wordt echt grof zout geplakt. Verder tekenen ze sneeuw met wasco.

Related Pins

'De pootjes van de spin!'

in iets andere vorm gebruikt (een zorgenpopje in een la) en liet het de corvee kinderen verstoppen in een van de laatjes. Het is een leuke en zinvolle afsluiting van de dag en en werkt positief gedrag echt in de hand!

map juf Ineke: winter. Kleuters knippen de sneeuwpop uit en beplakken de sjaal volgens een vaste reeks.

De ijsbeer leeft op de noordpool. Ze leven van vis en zee... by Thysia

Digibordles: goed luisteren Digibordles voor kinderen groep 1/ 2. Telkens zie je 4 verschillende sneeuwpoppen. Klik op de sneeuwpop waar je de goede omschrijving van hoort. Er zijn 2 versies. Er is een versie waar jezelf de tekst moet voorlezen en een andere versie waarin de tekst wordt ingesproken. De eerste versie kan je in kleine kring aanbieden,waarna de kinderen zelfstandig de tweede versie kunnen spelen. leermiddel.digisc...

Powerpoint van lied: Overal sneeuw uit Eigenwijs De tekst wordt ondersteund door plaatjes die komen op het juiste moment. De structuur van het lied wordt ook zichtbaar. De eerste en de laatste dia zijn gezelfde.

Welke kleur moeten de kuikentjes en eieren hebben, kijk goed naar het begin van de rij , kleuteridee.nl , free printable.

vogels in de winter

sneeuwpoppen, ontstaan uit letters van de namen van de kinderen...