Categories
Log in

More to explore:

Vans

There’s more to see...
Sign up to see the rest of what’s here!
Visit Site

Related Pins

DIY (Thema sport | EK | WK | Olympische Spelen | Lesideeën Juf Anke)

19 juli 1952 - Opening van de Olympische Spelen te Helsinki

LETTER VAN DE WEEK De L van lieveheersbeestje

Verjaardagslied op de melodie van 'Ik neem je mee' van Gers Pardoel (uit het tijdschrift Juf, te vinden op de website van mijnmalmberg)

Van Olympische Spelen naar Koningsspelen - Koningsspelenpakket 2014

Tijdens de gymles een mooi samenwerkings activiteit: vertrouwen, durf en samenwerking zijn hier het belangrijkste. De kinderen moeten allemaal van de ene kant van de mat, naar de andere kant en dat kan maar op één manier: eroverheen!

Verschuif de wijzers van de klok en zie hoe de digitale klok de cijfers mee laat verschuiven.

Spel van de week. Downloadkaarten

Gymles voor kleuters, eenvoudig elastieken les 1, juf Petra van kleuteridee.

* Mikken Op Rollende Bal! Haal van de kasten de kastkoppen af. Leg de 2 banken tegen elkaar aan op de kasten. Zet aan beide kanten van dit bouwwerk met de pylonen op enige afstand een lijn uit. 2 ll gaan elk in 1 van de kasten staan. Ze rollen een bal over de banken heen en weer. De andere leerlingen proberen met ballen van achter de lijnen de bal van de bank af te mikken.

Verspringen voor kinderen. Lekker springen met aanloop over kleine verhoging. Wel op de voeten landen. Een andere leerling meet de afstand en legt aan de rand van de mat een pittenzakje. Probeer je eigen afstand de tweede keer te verbeteren.

Balrol-plein Materialen: - 5 banken - glijbaan - trapezoide - 2 kastkoppen - 2 matjes - mattenka r - 2 korven - kegels - diverse ballen Lesvoorstel: Leerlingen gaan bij de rolplekken staan en rollen de ballen van de banken. Probeer de val in de korf of tegen de kegels te mikken. Doordat er twee kanten opgerold kan worden loopt het spel de hele tijd door.