There’s more to see...
Sign up to discover and save different things to try in 2015.

Breipatronen!

Breipatronen voor iedereen om te delen. Voeg je eigen patroon of een gevonden patroon toe.


Breipatronen!

  • 50 Pins

Hoe moet je een knuffel aap breien? Met die geweldige patroon van Phildar brei je een leuk aapje. Kijk snel verder voor het breipatroon!

Met dit leuke patroon kun je een jongenstrui breien voor peuters en kleuters. De kabeltrui is gebreid met een lichtgroen garen van Scheepjeswol.

Met dit patroon kun je een damestrui breien van drie bollen Katia garen. In het patroon wordt gebruik gemaakt van mooie herfstkleuren.

Hoe moet je een omslagdoek breien? Met dit eenvoudige patroon voor beginners leer je een mooie omslagdoek breien met 1 bol Katia garen.

Een trui voor jongens breien doe je in een handomdraai met dit geweldige patroon van Phildar. Het is zeker niet makkelijk, maar het resultaat is heel mooi.

Met dit leuke patroon van Scheepjeswol kun je een leuke poncho, muts en wantjes breien voor baby's. Het patroon is niet heel eenvoudig maar wel heel leuk.

Deze geweldige Katia Sjaal wordt met drie bollen wol en breinaald nr 12 gebreid. Deze loszittende, grote sjaal is bedoeld voor dames.

Hoe moet je konijntjes breien? Met dit leuke patroon brei je de konijntjes en kleertjes zodat je ruim voor de pasen klaar bent!

cute sweater

Gebreide DROPS sloffen van 2 draden "Nepal". ~ DROPS Design

Ravelry: Katrina Rib FREE pattern

baby bunting knitting pattern

Slow Cooker Texas Pulled Pork Recipe

Ravelry: crazy stripes tee pattern by atelier alfa

Free Knitting Pattern: The Hive Knit Dishcloth

Our favorite green yarns and knitting and crocheting patterns are shared on the Craftsy blog - just in time for St. Patrick's Day!