Pinterest • The world’s catalog of ideas

seriously i want this!! i have always known there was something out there like this! I have to find this!

But Can It Fly?: Magic Carpet Not So Magic | Geekologie

geekologie.com

Ha full kontroll på det du skal servere, selv om du har knapt med plass. Med disse stablerne kan du også bære mye mat på én gang. De tåler 120 grader i stekeovnen, så du kan holde maten varm i en stabel i ovnen til gjestene kommer.

Enklere Liv Norge - Enklere Liv

meilleurduchef.com

Sovemaske - Julegaver - Enklere Liv

Sovemaske

enklereliv.no

Kose-robot - Enklere Liv

Kose-robot - Enklere Liv

enklereliv.no

Mojito Master - Enklere Liv

Mojito Master - Enklere Liv

enklereliv.no

Smarte, moderne utseende håndtak som kan plasseres akkurat der du trenger det. Vakuum gjør at håndtaket sitter godt fast på enhver glatt overflate, slik som baderomsfliser, badekar etc. Ta ikke sjansen på å skli når du er på vei opp av eller ned i badekaret eller andre utsatte steder. Disse håndtakene har to ekstra kraftige vakuumsugekopper, og myk silikon gjør at underlaget ikke trenger å være helt speilblankt.

Enklere Liv

enklereliv.no

Har du ikke begge hender tilgjengelig er denne kjevlen et veldig nyttig matlagningsredskap.

Enklere Liv

enklereliv.no

Fløte-og juiceåpneren gjør det enkelt å få av skrukorker på alle typer kartonger, som for eksempel melk, juice og fløte. Korker som står på skrå kan være vanskelige å vri rundt med bare fingrene, og av sikkerhetsårsaker sitter disse korkene ofte fryktelig hardt fast. Fløte- og juiceåpneren settes på korken, og vris lett rundt ved hjelp av åpnerens lange grep.

Enklere Liv

enklereliv.no