Any

Any

Athens,Gr / Life is what happens while you're busy making other plans.
Any
More ideas from Any
Te gjithe trajtuesit mjekesore me PH-5.5 dhe Q10, per trajtimin dhe rigjenerimin e lekures se fytyres + trupit.  Krem per pjesen rreth syve, krem dhe maske per fytyren, locion per trupin, te cilat do te permisojne elasticitetin e lekures me koenzimen Q10 kunder rrudhave; dhurojne asaj butesi dhe hidratim, si dhe pakesojne ngacmimet nga faktore te jashtem fale perdorimit te rregullt. Mosha per tu perdorur duke filluar nga 30 .#rossmann

Te gjithe trajtuesit mjekesore me PH-5.5 dhe Q10, per trajtimin dhe rigjenerimin e lekures se fytyres + trupit. Krem per pjesen rreth syve, krem dhe maske per fytyren, locion per trupin, te cilat do te permisojne elasticitetin e lekures me koenzimen Q10 kunder rrudhave; dhurojne asaj butesi dhe hidratim, si dhe pakesojne ngacmimet nga faktore te jashtem fale perdorimit te rregullt. Mosha per tu perdorur duke filluar nga 30 .#rossmann