e-people jobs

Binnen de wereld van ICT, internet en e-commerce verzorgt e-people werving en selectie. Dat doen we onderscheidend en met succes voor uiteenlopende vacatures. Van Projectmanager tot ICT Architect. Van Online Marketeer tot Java Specialist. Van Web Developer tot Systeembeheerder. Plus alle vacatures ‘daaromheen’, zolang deze ICT, internet en/of e-commerce gerelateerd zijn. En dat mogen we doen voor geweldige bedrijven waaronder Reed Business Media, iBOOD, UWV, Thinkwise, CoolCat en Eyefreight.
more
131 Pins
 · Last updated 2y
Curated by
vacature information security officer, vacaurealert Film Posters, Van, Amsterdam, Information Security, Security Officer, Movie Posters
Vacature Information Security Officer (UWV - Amsterdam)
Durf jij het aan om te zeggen dat jij een bepalende rol gaat spelen als het gaat om het beleid van informatiebeveiliging en privacy bij een maatschappelijk relevante organisatie? Als Information Security Officer zijn jouw keuzes doorslaggevend in de wijze hoe UWV met informatiebeveiliging en privacy omgaat.
vacature CTO, vacature Chief Technology Officer Bar Chart, Ups
Vacature: CTO (Payconiq - Amsterdam/Luxemburg)
Stel je eens voor dat je CTO wordt bij een Benelux fintech scale-up die zojuist de stap heeft gemaakt van B2C naar B2B? Stel je voor dat die scale-up ook nog eens de deal heeft gewonnen om de nieuwe versie van het meest gebruikte online betaalplatform van de Benelux te bouwen? En wat als we je zouden vertellen dat deze scale-up wordt ondersteund door vier grote banken en dat ze op het punt staan ​​de Europese betaalmarkt te veroveren? Klinkt jou dat als een mooie stap in je carrière?
vacature applicatiebeheerder amsterdam, it vacature applicatiebeheer amsterdam
Vacature Applicatiebeheerder - UWV Basis Infra Beheer Amsterdam
UWV zeg je? Ja, UWV als jouw nieuwe werkgever. Durf jij het aan om te zeggen dat jij de IT doet voor 800 IT-collega’s, stuk voor stuk kritische klanten mét verstand van zaken? En dat in een nieuw op te zetten team? Of daagt jou dat juist uit? Nou?
vacature enterprise security architect
Vacature Enterprise Security Architect - UWV Amsterdam
Waar anders kun je het inkomen verzekeren van 1,4 miljoen Nederlanders bij wie het even tegenzit? En tegelijkertijd een veilig netwerk ontwerpen en bouwen tussen 27 UWV kantoren, 395 Nederlandse Gemeenten en met de Nederlandse Overheid? Nou?
vacature full stack developer, vacature junior full stack developer, vacature medior full stack developer, vacature senior full stack developer Full Stack Developer
Vacature Full Stack Developer - Voogd & Voogd Nederland
Meebouwen aan het IT-platform van de nummer één serviceprovider in schadeverzekeringen in Nederland? Bij een bedrijf waar de focus continu ligt op verbetering en vernieuwing? En waar je je samen met je collega’s bezighoudt met zo’n 500 applicaties die draaien in 2 landschappen? Of je nu junior, medior of senior Full Stack Developer bent, in jouw rol bij Voogd & Voogd maak jij zo het verschil voor zo’n 2500 adviseurs en verzekeringsmaatschappijen als Nationale Nederlanden en vele anderen.
vacature Coordinator Informatiebeveiliging & Privacy Amsterdam / Vacature Coordinator IB&P
Vacature Coördinator Informatiebeveiliging en Privacy - UWV Amsterdam
UWV zeg je? Ja, UWV als jouw nieuwe werkgever. Zeker als jij als Coördinator Informatiebeveiliging en privacy (IB&P) alles weet op het gebied van beveiliging en privacy. Met jouw ervaring lever je hieraan een belangrijke bijdrage en zorg jij voor de nodige maatregelen die invloed hebben op de bedrijfsvoering en de bescherming van bedrijfs- en persoonsgegevens. En dit allemaal bij een van de grootste maatschappelijke organisaties van Nederland.
vacature full stack php developer Maarssen Machine Learning, E Commerce, Family Guy, Tools
Vacature Full Stack PHP Developer - Financiallease.nl Maarssen
Meebouwen aan het e-commerce platform van de grootste financial leasemaatschappij van Nederland? Bij een jonge, snelgroeiende organisatie die de nieuwste tools en technologieën inzet om de roadmap vol met innovatieve projecten te realiseren? Van machine learning tot artificial intelligence en van frontend tot backend. Als Full Stack PHP Developer bij FinancialLease.nl in Maarssen zorg jij zo dat ondernemers optimaal kunnen genieten van hun droomauto.
vacature pentester amsterdam Fictional Characters
Vacature Pentester - UWV Amsterdam
UWV zeg je? Ja, UWV als jouw nieuwe werkgever. Zeker als jij als Pentester alles weet van webapplicaties, operating systems, netwerkcomponenten en protocollen. UWV zoekt niet één Pentester, maar meerdere. Van junior tot senior. Met jouw ervaring lever je een belangrijke bijdrage aan de beveiliging van onder andere 200 bedrijfsapplicaties, 1200 servers, 20.000 werkplekken en de drukstbezochte websites van de Nederlandse overheid (samen goed voor 7 miljoen bezoekers per maand).
vacature security analist amsterdam Logos, Gaming Logos, ? Logo
Vacature Security Analist - UWV Amsterdam
UWV zeg je? Ja, UWV als jouw nieuwe werkgever. Zeker als je als Security Analist alles weet van webapplicaties, operating systems, netwerkcomponenten en protocollen. Met jouw ervaring lever je een belangrijke bijdrage aan de beveiliging van onder andere 200 bedrijfsapplicaties, 1200 servers, 20.000 werkplekken en de drukstbezochte websites van de Nederlandse overheid (samen goed voor 7 miljoen bezoekers per maand).
vacature frontend developer hoofddorp Tommy Hilfiger, Frontend Developer, Front End
Vacature Frontend Developer - Nelson Schoenen Hoofddorp
Zorgen voor een unieke online beleving voor de klanten van één van de grootste schoenenretailers van Nederland? Als Front-end Developer bij Nelson Schoenen zorg jij voor onvergetelijke klantervaringen en verbluffend gebruiksgemak bij de webshops en systemen van dit snel groeiende familiebedrijf in Hoofddorp.
vacature it architect Amsterdam (UWV SMZ) Modern Dashboard, Vault Boy
Vacature IT Architect - Sociaal Medische Zaken UWV
Ga jij als IT Architect de directie van Sociaal Medische Zaken (SMZ) ondersteunen met de modernisering van de informatievoorziening? Reageer dan snel!
vacature Data Governance Manager Data Governance
Vacature Data Governance Manager - UWV Amsterdam
Vanuit het centrale Data Office bij UWV werken gespecialiseerde experts op dossiers als data kwaliteit, data architectuur, metadata, etc. Als Data Governance Manager bij UWV zorg jij ervoor dat al die expertise uit het Data Office gaat leven in de operatie en binnen projecten. UWV zoekt niet één, maar drie Data Governance Managers.
Vacature Portfoliomanager UWV Amsterdam #vacature #nieuwebaan #collegagezocht
Vacature Portfoliomanager (UWV - Amsterdam)
Wil jij je hard maken voor de juiste besteding van publiek geld aan projecten binnen één van de grootste overheidsinstanties? Dan is de vacature van Portfoliomanager binnen het UWV wat voor jou! En ze zoeken er niet één, maar twee: voor de divisie Uitkeren en voor de directie Handhaving. Dus je hebt keus! Dit is je kans om voor 19.000 collega’s en 1,2 miljoen Nederlanders het verschil te gaan maken. Dus waar wacht je op?
Vacature Data Manager bij UWV in Amsterdam #vacature #collegagezocht #nieuwebaan
Vacature Data Manager (UWV - Amsterdam)
Als Data Manager weet jij dat écht goede Data Governance niet ééndimensionaal is, maar multidimensionaal. Tien dimensies nog wel, als je uitgaat van het DMBOK, dat onze opdrachtgever toepast. Vanuit het centrale Data Office werken daar gespecialiseerde experts op dossiers als data kwaliteit, data architectuur, meta data, etc. Als Data Manager bij UWV zorg jij ervoor dat al die expertise uit het Data Office gaat leven in de operatie en de projecten binnen jouw divisie.
Vacancy Process Mining Consultant (the Netherlands/Italy) #jobs #jobopportunity #career #newjob Verona Italy, Den Bosch, Money Talks, Cost Saving, Always Learning, Call Center, Standup Paddle, Business Process, What It Takes
Vacancy Process Mining Consultant (DataLane - Den Bosch/Verona)
Achieving gains in efficiency, cost-savings and returns for big international companies through process mining – does that appeal to you? Then you will need to think hard about DataLane in Den Bosch or Verona as your new employer. Because as a consultant, you’ll be responsible for such a trajectory – from start to finish. And you’ll be working with colleagues you can learn a lot from, not just through their expertise but also through their diverse backgrounds. So what are you waiting for?