THE COMMUNE SOCIAL // NERI & HU DESIGN AND RESEARCH OFFICE

The Commune Social / Neri&Hu Design and Research Office

Door walls - Great George Street, Liverpool.  Gloucestershire Resource Centre http://www.grcltd.org/scrapstore/

Door walls - Great George Street, Liverpool. Gloucestershire Resource Centre http://www.grcltd.org/scrapstore/

This conversion in the Irish village of Broughshane started out with something that was already truly an object of beauty: a crumbling old stone barn. With some clever manipulation, they turned the old barn into a light-filled, contemporary living space.

This conversion in the Irish village of Broughshane started out with something that was already truly an object of beauty: a crumbling old stone barn. With some clever manipulation, they turned the old barn into a light-filled, contemporary living space.

Dutch designer Piet Hein Eek adorned the lofty foyer walls of a new residental development entirely with old timber doors, bathroom doors, office doors, front doors and back doors to preserve the memory of the buildings that were torn down, to make way for a residential development.  The result is a jaw-dropping foyer installation and a visual reminder of what once was.

Dutch designer Piet Hein Eek adorned the lofty foyer walls of a new residental development entirely with old timber doors, bathroom doors, office doors, front doors and back doors to preserve the memory of the buildings that were torn down, to make way for a residential development. The result is a jaw-dropping foyer installation and a visual reminder of what once was.

Nice mix of old and new! Gelukstraat / Dierendonck Blancke Architecten. via Lyla & Blu Stacking Shipping Containers and placing siding on them would give the same look

Gelukstraat / Dierendonck Blancke Architecten

Nice mix of old and new! Gelukstraat / Dierendonck Blancke Architecten. via Lyla & Blu Stacking Shipping Containers and placing siding on them would give the same look

House in the Beach / Drew Mandel Architects. * Chosen for the use of brick and exterior black tiling. Creating a traditional box house with structurally striking modern elements.

Reinventing a Traditional Edwardian near Lake Ontario

House in the Beach / Drew Mandel Architects. * Chosen for the use of brick and exterior black tiling. Creating a traditional box house with structurally striking modern elements.

Modern house in Sea Ranch with a sequoia outdoor dining table | designed by Norman Millar and Judith Sheine

Modern Home Joins a Storied Site on the Pacific Ocean

Modern house in Sea Ranch with a sequoia outdoor dining table | designed by Norman Millar and Judith Sheine

not exactly my cup of tea, but  a good idea for getting more light in and raising the roof with less impact ....rebuilt island home design

not exactly my cup of tea, but a good idea for getting more light in and raising the roof with less impact ....rebuilt island home design

.Wow, talk about livin the dream... Slick contemporary married with period details in the main house, then a modern rustic look in the guest quarters.. Dream home kck

.Wow, talk about livin the dream... Slick contemporary married with period details in the main house, then a modern rustic look in the guest quarters.. Dream home kck

Pinterest
Search