biuro
More ideas from biuro
four poster beds - Furniture designer Christian Liagre added blue lacquer to the top of each bed post and the canopy for a client in Spain who admires Yves Klein - WOI via Atticmag

Take a hint from two European designers and style up four poster beds with a two-tone treatment on each post.

Natural textures and colours coupled with a four post bed make this room simple and elegant.

I can do this to my bed that is now in my living room in front of my fireplace. I can put drapes around it to hide the bed and add some interesting decorating to the room

Montrose Tufted High Panel Four-Poster Bed

RH Modern's Montrose Tufted High Panel Canopy Bed:Inspired by the streamlined glamour of the late century, our four-poster bed pairs a sleek, bronze-finish metal frame with a tufted headboard for a clean, angular silhouette.

Our selection of handmade wooden four poster beds are sturdy, reliable and make a stunning centrepiece in any bedroom. With a contemporary design that puts a modern twist on these nostalgic four poster beds, we’ve brought a beloved part of British history into the limelight once more. This pin showcases our elegant Four Poster Bed - Classic, Four Poster Country Bed and our Moroccan Four Poster Bed. All of which can be customised to meet your specific requirements.

Our selection of handmade wooden four poster beds are sturdy, reliable and make a stunning centrepiece in any bedroom. With a contemporary design that puts a modern twist on these nostalgic four poster beds, we’ve brought a beloved part of British history into the limelight once more. This pin showcases our elegant Four Poster Bed - Classic, Four Poster Country Bed and our Moroccan Four Poster Bed. All of which can be customised to meet your specific requirements.

Architect Henri Bredenkamp has overhauled a Victorian house once used as a teaching space by Goldsmiths university in south London to create a light-filled home for his family.

An architecturally designed cubby house.Architect Henri Bredenkamp has overhauled a Victorian house once used as a teaching space by Goldsmiths university in south London to create a light-filled home for his family.