The Netherlands

Cataloghomes in The Netherlands
·
6 Pins
 10y
Collection by
TANGRAM-001-4 Mooi, ruim familiehuis met veel keuze voor indeling en uitbreidingen. Met een geprefabriceerde houten constructiesysteem, bakstenen gevels en begroeide daken is deze woning uiterst milieuvriendelijk. De woning is buitengewoon goed geïsoleerd. De geadviseerde installaties zijn extreem energiezuinig, waardoor u jaarlijks aanzienlijk op energiekosten kunt besparen. Outdoor, Home Décor, Décor, Home, Houten, House, Prefab, Netherlands, Home Decor
Tangramhuis - De schoonheid van groen & duurzaam wonen
TANGRAM-001-4 Mooi, ruim familiehuis met veel keuze voor indeling en uitbreidingen. Met een geprefabriceerde houten constructiesysteem, bakstenen gevels en begroeide daken is deze woning uiterst milieuvriendelijk. De woning is buitengewoon goed geïsoleerd. De geadviseerde installaties zijn extreem energiezuinig, waardoor u jaarlijks aanzienlijk op energiekosten kunt besparen.
people sitting on the grass in front of a small house
Being (B Corp) – Part of something bigger
The XS villa/ Being Home. De huizen van Being zijn stijlvol en slim ontworpen met gebruik van kwalitatief hoogstaande en duurzame materialen. De XS Villa is een charmant huis, met een natuurlijke warme uitstraling, geschikt als vakantiewoning, gastenverblijf, kantoor en meer.
a large house with a thatched roof and green shutters on the front door
WOLFSKAP TYPE G Een bungalow met een nostalgische landelijke uitstraling die zeker ook niet misstaat in de bebouwde kom. Met een traditionele uitstraling maar gebouwd met het vakmanschap van heden. De wolfskap en rustieke raampartijen maken van deze woning ronduit een realistisch sprookje.
an artist's rendering of a small house in the middle of a yard with people sitting outside
cataloguswoning | villa 8x8
VILLA 8x8 is ontworpen met het idee om op een zo klein mogelijk oppervlak een zeer comfortabel huis te maken. De netto vloeroppervlakte van de woning bedraagt 56m2 (bruto inclusief buitenberging 69m2). De bruto inhoud is 217m2. Als uitgangspunt voor de basiswoning is een kavel in het Homeruskwartier oost in Almere genomen, 'ik bouw in mijn tuin'.
a modern house with large glass windows on the roof
Lofthome - Het stalen huis
LOFTHOME is een energiezuinige woning van staal, glas en hout. Duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsarm - met een minimalistische industriële uitstraling. Minder is meer. Het woonconcept gaat uit van eenvoud en multifunctionaliteit. Het biedt een optimaal wooncomfort en een ruimtelijk groots en transparant leefklimaat dat voor 100% flexibel indeelbaar is. Draagmuren ontbreken, dus binnenwanden kunnen naderhand verplaatst of weggehaald worden.
a row of brick houses with white windows on the front and one story house in the back
Home
VILLA AERDENHOUT Deze vrijstaande villa heeft een stoere uitstraling en biedt u een zee aan ruimte. De steile kap en de robuuste trappentoren geven deze villa haar eigenzinnige karakter. Buiten kunt u volop genieten, met de mogelijkheid van het plaatsen van een veranda aan de woning, zodat de tuin werkelijk een verlangstuk wordt van de woning.