Pinterest • The world’s catalog of ideas

BRANDING // Vordingborg

8 Pins19 Followers
Opgaven lød på at skabe en webportal, hvor potentielle tilflyttere og turister kan få et samlet indblik i, hvad der foregår i kommunen. Det blev til en mangfoldig side med relevante links og informationer om, hvad Vordingborg Kommune har at byde på. Brugeren bliver vist rundt i byerne, naturen og kulturen, og kan også finde information om familieliv, uddannelse og erhverv.

BORGERPORTRÆT / Nina Suensen og hendes familie stortrives på Bogø. Her faldt hun og hendes mand som unge studerende pladask for et stort hus, som de havde råd til. Nu er familien vokset til fire og de er i fuld gang med at modernisere stedet.

pin 3

Facebook timeline er - ja, en tidslinje med anekdoter og nedslag i områdets historie helt fra dannelsen af Møns Klint til Valdemar Sejrs levering af Jyske Lov og opførelsen af Storstrømsbroen - og til idag.

pin 2

I naturguiden på Facebook kan man gå på opdagelse i områdets mange udendørsaktiviteter.

pin 2

BORGERPORTRÆT / Liza Krügermeier og hendes britiske mand, Rupert Sutton, er begge kunstnere og driver samtidig et succesrigt galleri i Stege. Før de bosatte sig her boede de på den græske ø Leros, hvor de også havde et galleri.

pin 2

BORGERPORTRÆT / Ole Eskling er chef for Møns Klint Resort og har hele sit liv levet i pagt med naturen. Først som dreng tæt på klintens stejle skrænter, og siden overalt på kloden, dels i rejsebranchen, dels som professionel sejler.

pin 2

Webportalen samler arrangementer og links til kommunens natur- og kulturtilbud. Desuden præsenteres en række borgere i området i videoportrætter.

pin 1