Dawa Tools

Dawa Tools

2 followers
·
4 followers
Prishtina, Kosova  ·  DawaTools zhvillon dhe ofron aplikacione dhe resurse teknike për Islam.
Dawa Tools
More ideas from Dawa
Mos harro...i thjeshte por i rendesishem... shume shpejte per tre platformat mobile inshaAllah

Mos harro...i thjeshte por i rendesishem... shume shpejte per tre platformat mobile inshaAllah

*** RISI: Sapo doli Kur'ani per Microsoft Office Word. *** Kur'ani Word Add-in eshte nje modul per Word i cili ofron mundesine e vendosjes se ajeteve Kur'anore (Arabisht/Shqip) mu nga Wordi. Gjithashtu ofron nje mundesi speciale per shtepite botuese ku gjate kryerjes se punimit mund te vendosen formate te caktuara te cilat pastaj me nje klikim shendrrohen te gjitha ne ajete Kur'anore. Kete modul mund ta shkarkoni ne linkun vijues: http://www.dawatools.com/files/Kurani_Word_Addin_v10.zip

*** RISI: Sapo doli Kur'ani per Microsoft Office Word. *** Kur'ani Word Add-in eshte nje modul per Word i cili ofron mundesine e vendosjes se ajeteve Kur'anore (Arabisht/Shqip) mu nga Wordi. Gjithashtu ofron nje mundesi speciale per shtepite botuese ku gjate kryerjes se punimit mund te vendosen formate te caktuara te cilat pastaj me nje klikim shendrrohen te gjitha ne ajete Kur'anore. Kete modul mund ta shkarkoni ne linkun vijues: http://www.dawatools.com/files/Kurani_Word_Addin_v10.zip

Tezkije.com - tani versioni mobil edhe per Android. Zhvilluar nga DawaTools

Tezkije.com - tani versioni mobil edhe per Android. Zhvilluar nga DawaTools

Tani mund t'i gjeni te gjitha librat e publikuara deri me tani nga DawaTools ne webfaqen tone www.dawatools.com Se shpejti do te kemi edhe shume libra tjere inshaAllah.

Tani mund t'i gjeni te gjitha librat e publikuara deri me tani nga DawaTools ne webfaqen tone www.dawatools.com Se shpejti do te kemi edhe shume libra tjere inshaAllah.

RISI: Duke pasur parasysh qe pajisjet elektronike po behen pjese e perditshmerise tone cdo dite e me shume, DawaTools ne bashkpunim me librarine GAMI ju sjell nje koleksion librash islame te perkthyera ne gjuhen shqipe, qe njeherit perbejne edhe platformen e pare digjitale te ketij lloji. Fillimisht ky koleksion perbehet prej 20 librave, e shpresojme qe ne te ardhmen ky koleksion te pasurohet edhe me tej inshaAllah. www.dawatools.com / www.facebook.com/dawatools www.gamistore.com

RISI: Duke pasur parasysh qe pajisjet elektronike po behen pjese e perditshmerise tone cdo dite e me shume, DawaTools ne bashkpunim me librarine GAMI ju sjell nje koleksion librash islame te perkthyera ne gjuhen shqipe, qe njeherit perbejne edhe platformen e pare digjitale te ketij lloji. Fillimisht ky koleksion perbehet prej 20 librave, e shpresojme qe ne te ardhmen ky koleksion te pasurohet edhe me tej inshaAllah. www.dawatools.com / www.facebook.com/dawatools www.gamistore.com

*** Takvimi se shpejti me dizajn te ri inshaAllah !!! *** www.dawatools.com www.facebook.com/dawatools

*** Takvimi se shpejti me dizajn te ri inshaAllah !!! *** www.dawatools.com www.facebook.com/dawatools

DawaTools per Tezkije.com Aplikacion per iOS (iPod, iPhone dhe iPad). http://itunes.apple.com/us/app/tezkije/id717659036?ls=1&mt=8

DawaTools per Tezkije.com Aplikacion per iOS (iPod, iPhone dhe iPad). http://itunes.apple.com/us/app/tezkije/id717659036?ls=1&mt=8

?

QR-Code: Just scan this code with your smartphone to navigate to this LearningApp.

Hadithet e Buhariut (Muhtesar Sahih el-Buhari) per iOS (iPhone, iPod, iPad) dhe Android (Nexus, Samsung, HTC etj.) www.dawatools.com www.facebook.com/dawatools

Hadithet e Buhariut (Muhtesar Sahih el-Buhari) per iOS (iPhone, iPod, iPad) dhe Android (Nexus, Samsung, HTC etj.) www.dawatools.com www.facebook.com/dawatools

Mburoja e Muslimanit per iOS (iPhone, iPod, iPad), Android (Nexus, Samsung, HTC etj.), Windows Phone www.dawatools.com www.facebook.com/dawatools

Mburoja e Muslimanit per iOS (iPhone, iPod, iPad), Android (Nexus, Samsung, HTC etj.), Windows Phone www.dawatools.com www.facebook.com/dawatools

Takvimi (per Kosove, Shqiperi, Maqedoni dhe Ulqin) per iOS (iPhone), Android (Nexus, Samsung, HTC etj.), Windows Phone www.dawatools.com www.facebook.com/dawatools

Takvimi (per Kosove, Shqiperi, Maqedoni dhe Ulqin) per iOS (iPhone), Android (Nexus, Samsung, HTC etj.), Windows Phone www.dawatools.com www.facebook.com/dawatools

RISI: DawaTools tani me brand te ri dhe webfaqe te re. www.dawatools.com www.facebook.com/dawatools www.twitter.com/dawatools

RISI: DawaTools tani me brand te ri dhe webfaqe te re. www.dawatools.com www.facebook.com/dawatools www.twitter.com/dawatools