Neri&Hu


Back to
Neri&Hu

Neri&Hu

  • 58 Pins

Frame sofa by Neri&Hu for De La Espada.

Pinned from
dezeen.com

Frame bed by Neri&Hu for De La Espada.

Pinned from
dezeen.com

Neri&Hu designs Shaker-style furniture for De La Espada.

Pinned from
dezeen.com

Neri&Hu designs Shaker-style furniture for De La Espada.

Pinned from
dezeen.com

Neri&Hu designs Shaker-style furniture for De La Espada.

Pinned from
dezeen.com

Shanghai studio Neri&Hu has completed its largest project to date – a total exterior and interior overhaul of a hotel in Zhengzhou, China, featuring a new facade resembling a pile of glass boxes and an entrance surrounded by a forest of bronze columns.

Pinned from
dezeen.com

Shanghai studio Neri&Hu has completed its largest project to date – a total exterior and interior overhaul of a hotel in Zhengzhou, China, featuring a new facade resembling a pile of glass boxes and an entrance surrounded by a forest of bronze columns.

Pinned from
dezeen.com

Flamingo Shanghai office by Neri and Hu

Pinned from
dezeen.com

Flamingo Shanghai office by Neri and Hu

Pinned from
dezeen.com

Flamingo Shanghai office by Neri and Hu

Pinned from
dezeen.com

Camper Shanghai by Neri&Hu

Pinned from
dezeen.com

Camper Shanghai by Neri&Hu

Pinned from
dezeen.com

Camper Shanghai by Neri&Hu

Pinned from
dezeen.com

Mercato at Three on the Bund by Neri&Hu

Pinned from
dezeen.com

Mercato at Three on the Bund by Neri&Hu

Pinned from
dezeen.com

Mercato restaurant at Three on the Bund by Neri&Hu

Pinned from
dezeen.com

Mercato at Three on the Bund by Neri&Hu

Pinned from
dezeen.com

Neri & Hu furniture for De La Espada

Pinned from
dezeen.com

Neri&Hu for De La Espada

Pinned from
dezeen.com

Neri&Hu for De La Espada

Pinned from
dezeen.com

Neri&Hu for De La Espada

Pinned from
dezeen.com

Neri & Hu furniture for De La Espada

Pinned from
dezeen.com

Rethinking the Split House by Neri&Hu

Pinned from
dezeen.com

Rethinking the Split House by Neri&Hu

Pinned from
dezeen.com

Rethinking the Split House by Neri&Hu

Pinned from
dezeen.com