Dinca Carmen
More ideas from Dinca
Personal, cred foarte mult ca sunt un mare norocos.

Evolutia personala are gust dulce,acru sau amar?

Puterea obisnuintei si schimbarea comportamentului.  Comportamentul tau raspunde la indicatiile mintii si a starii tale interioare.

Puterea obisnuintei si schimbarea comportamentului. Comportamentul tau raspunde la indicatiile mintii si a starii tale interioare.

Incepund cu Iunie 2013 ai o noua posibilitatea de a accesa un curs NLP, indiferent unde te afli in Europa. Poti deveni partenerul EliteNLP si chiar tu sa soliciti primul curs NLP.

Solicita primul curs NLP in Europa

Sa nu te miri de ce schimbarea...intarzie sa apara sau nu se mai produce.  Vei intelege de ce "cerul este limita" nu FUNCTIONEAZA la toti "pilotii", ci doar cei cu multa practica http://www.elitenlp.ro/bariere-in-schimbarea-comportamentului-personal/

Bariere in schimbarea comportamentului personal

Presupun ca iti va placea subiectul pe care il le vei regasi mai jos, pentru ca vei invata cum s

Presupun ca iti va placea subiectul pe care il le vei regasi mai jos, pentru ca vei invata cum s

Oamenii de succes sunt insufletiti de dragostea pentru ceea ce fac pentru ca aceasta ii apropie si mai mult de esenta fiintei lor.  Pasiune si anga

Often we all talk about using eco friendly products in our daily lives. Needless to say, eco friendly products prove to be immensely valuable.

Nu lasa ca intamplarile din viata sa iti intunece minunatul suflet si ai incredere in divinitate ca iti va fi alaturi  in fiecare clipa. Atunci cand iti doresti iubire, priveste atenta in adancul sufletului tau si vei gasi trandafirul iubirii acolo, cu maretia lui catifelata, cu gingasia si  frumusetea lui.  Nu trebuie decat sa daruiesti celor din jur parfumul lui, aroma dulce a iubirii.

Nu lasa ca intamplarile din viata sa iti intunece minunatul suflet si ai incredere in divinitate ca iti va fi alaturi in fiecare clipa. Atunci cand iti doresti iubire, priveste atenta in adancul sufletului tau si vei gasi trandafirul iubirii acolo, cu maretia lui catifelata, cu gingasia si frumusetea lui. Nu trebuie decat sa daruiesti celor din jur parfumul lui, aroma dulce a iubirii.