Emi Lelaj

Emi Lelaj

"Jeta eshte vec nje shteg.Ndiq zemren dhe ajo do te coje atje ku ti deshiron."
Emi Lelaj
More ideas from Emi
DNA and Biotechnology - Biology of Humans:

This site is a complete overview about biotechnology and genetics. The student can learn all the basics of genetics to how biotechnology work with human biology.