Pinterest • The world’s catalog of ideas

De ontdekking van Amerika. Ontdekt door christoffel Columbus die tot zijn dood dacht dat het Indië was. In Amerika waren andere mensen die indianen werden genoemd. Later is Amerika vernoemd naar degene die zei dat dit echt niet Indië was, andere planten,dieren, culturen etc.

Christoffel Columbus komt aan in Amerika, Theodor de Bry, Johann Theodor de Bry, 1594

Historisch Nieuwsblad: Christoffel Columbus (1451-1506) - Historisch Nieuwsblad

1

De ontdekking van Amerika. Op 12 oktober 1492 heeft Christoffel Columbus Amerika ontdekt, maar hij heeft tot zijn dood volgehouden dat hij in Indië was aangekomen. Daarom noemde hij de huidige bewoners indianen. Later ging Amerigo Vespucci naar Amerika en hij zij dat dit niet Indië maar de nieuwe wereld was. Later dus Amerika genoemd. Met conquistadores heeft Spanje uiteindelijk heel Amerika verovert.

Christoffel Columbus was een Italiaanse ontdekkingsreiziger. Hij reisde in 1492. Hij wou naar Indië reizen via het westen maar herontdekte Amerika. Hij maakte kennis met dingen zoals tabak, katoen en cacaobonen.

1

Dit is Christoffel Columbus hij ontdekte een nieuwe route naar India hij noemde de inwoners daar indianen maar hij was eigenlijk niet in India hij had een nieuw wereld deel ontdekt Amerika dit gebeurde in 1492 en hij leefde van 1451-1506

'Christoffel Columbus' was een Spaanse Ontdekkingsreiziger geboren in 1451 in Genua (Italië). Hij staat erom bekend dat hij Amerika heeft ontdekt in het jaar 1492 zonder dat zelf te weten, hij dacht namelijk dat hij een snellere route naar India had ontdekt.

Dit is Christoffel Columbus, hij is ontdekkingsreiziger. Hij is geboren in Genua, 1451 en stierf in Valladolid, 20 mei 1506. Hij heeft Amerika ontdekt. Maar hij dacht dat hij Indië had ontdekt, dus noemde hij de inwoners Indianen. De indianen lopen qua beschaving ver achter op de Europeanen. Columbus gaat de indianen bekeren tot het christendom met behulp van missionarissen.