Pinterest • The world’s catalog of ideas

Prijs € 649,= (vanaf 120 cm breed) Stoer tv meubel van oud grenen. Ook mogelijk in eiken. Maatwerk, dus in elk gewenste afmeting. Tevens bijpassende salontafels, eettafels, sidetables.

De Vintage Noon producten zijn gemaakt van vintage indigo van de Hmong Hill Tribe. Door de leeftijd en de geschiedenisvan deze materialen zien ze er niet als nieuw uit. Net zoals bij mensen, schoonheid en karakter komt met de tijd. Daardoor is elk product anders, speciaal en uniek.

from Hayneedle.com

Christy Evelyn Collection Duvet Cover & Shams Set | www

ELK Lighting Trevot 4239 Outdoor Sconce - Graphite - 42396/2-LED

from wayfair.com

Elk Lighting Cumberland 3 Light Chandelier

Features: -Frosted blown glass shade. -Cumberland collection. Chandelier Type: -Mini chandelier. Finish: -Classic bronze. Number of Lights: -3. Bulb Wattage: -60 Watts. Bulb Type: -Incandescent

1

Herfstbladeren geprint op een pagina van een vintage Frans boek. Voor elke print gebruiken we een originele bladzijde. Dus is elk product uniek.

Bramenblad met bramen geprint op een pagina van een vintage Frans boek. Voor elke print gebruiken we een originele bladzijde. Dus is elk product uniek.

Paddestoelen geprint op een pagina van een vintage Frans boek. Voor elke print gebruiken we een originele bladzijde. Dus is elk product uniek.

Paddestoelen geprint op een pagina van een vintage Frans boek. Voor elke print gebruiken we een originele bladzijde. Dus is elk product uniek.

Tropische bladeren geprint op een pagina van een vintage Frans boek. Voor elke print gebruiken we een originele bladzijde. Dus is elk product uniek.