Pinterest • The world’s catalog of images

Gemma Christina Arterton

Gemma Christina Arterton është aktore Angleze. Ajo ka debutuar tek rolet e saj në filmat: St Trinian's, Quantum of Solace, Clash of the Titans dhe Prince of Persia...

721
175
2