Pinterest • The world’s catalog of ideas

Scandinavian Trampolines

Een super gezellig dagje gehad bij de Drentse koe.. De kleintjes gingen helemaal los in het glow in the dark voetbal veld. En de papa's en oom maar op de trampoline springen ; ) het blijven kleine jongetjes ; ) #lovewarrior#lovewarriors#interieur#interior#interiors#interieurlove#interior4you#interior4all#interiorinspo#interior123#inspo123#inspo4you#inspo4all#scandinavian#nordicliving#industrial#industrieel#instadaily#whiteliving#white#whiteinteriors

Boshuis Nij Hildenberg ligt in Appelscha. Op de grens van Friesland en Drenthe. Door haar prachtige inrichting en locatie de ideale vakantiewoning om te genieten. Ons houten huis staat in het bos en is bereikbaar via een mooie weg, waar vroeger alleen de schaapsherder met zijn schapen kwam. Het huis staat op een boskavel van 800 m2 en heeft eigen parkeergelegenheid en voldoende plek voor kinderen om te spelen. Vooral de trampoline is favoriet.

from Etsy

Vintage Disco Mirror Ball

I knew I was transcending into motherhood when I realized I'd rather dance with my baby at home then under a disco ball downtown.

18
8