Fashionfave
Fashionfave
Fashionfave

Fashionfave

Fashionfave - Online divatmagazin - Minden ami divat - A kifutók világa, testközelből, csak neked! Hírek, interjúk, újdonságok, érdekességek a divat világából.

More ideas from Fashionfave

Rajongótábor – közösség vagy család? - Milyen is igazából a One Direction rajongói közé tartozni? Eheti cikkünk betekintést nyújt egy különleges közösség életébe!

Filmajánló: Kaliforniai álom - Emma Stone és Ryan Gosling felelevenítik, hogy miért is szeretjük annyira a musicaleket!

5 frissítő hajszín tavaszra - Lassan, de biztosan meg fog érkezni a tavasz! Ti gondoltatok már új hajszínre?

Ezek lesznek 2017 legjobb frizurái - Új év, új haj! Nézzük meg, mely frizurákkal aratnál sikert 2017-ben!

A csoki jótékony hatásai - "Tíz emberből kilenc szereti a csokoládét. A tizedik hazudik." (John G. Tullius)

Januári pasink: Travis Fimmel - Nálunk a hónap pasija címet Travis Fimmel nyerte el! Ti kit szeretnétek látni a következő havi szexi pasi rovatban? Írjátok meg nekünk!

8 dolog, amivel jó ha tisztában vagy, mielőtt randiznál egy testépítővel! - Cikkünből kiderül, hogy megerősítést nyernek vagy lerombolódnak a jól ismert sztereotípiák!

Extravagáns kiegészítők a legbátrabbaknak - Ha kíváncsi vagy rá, hogyan lehetnél igazán extravagáns, olvasd el cikkünket!

2016 szédítően átlátszó ruhái a vörös szőnyegről - Összegyűjtöttük 2016 legáttetszőbb ruháit! Mutatjuk, ki viselte tavaly a legmerészebb összeállítást!

Mit vegyek fel színházba? - Színházba készülsz, és nem tudod, mit vegyél fel? A Fashionfave segít kiválasztani a megfelelő összeállítást!