Morning in the albanian sea by Fioralba Duma, via 500px

Morning in the albanian sea by Fioralba Duma, via 500px

Mesi's Bridge by Fioralba Duma, via 500px

Mesi's Bridge by Fioralba Duma, via 500px

Hand by Fioralba Duma, via 500px

Hand by Fioralba Duma, via 500px

Albanian Landscape by Fioralba Duma, via 500px

Albanian Landscape by Fioralba Duma, via 500px

Amsterdam: Bike & Flowers by Fioralba Duma, via 500px

Amsterdam: Bike & Flowers by Fioralba Duma, via 500px

Morning in the Albanian sea 5 -

Morning in the Albanian sea 5 -

Arjan Shehaj dhe "Gjeometritë Poetike" të Artit Shqiptar - Shqiptari i Italise

Arjan Shehaj dhe "Gjeometritë Poetike" të Artit Shqiptar - Shqiptari i Italise

Apple Mica / Cat.JPG by Fioralba Duma on 500px

Apple Mica / Cat.JPG by Fioralba Duma on 500px

Photograph Giant Dandelion Gratia.JPG by Fioralba Duma on 500px

Photograph Giant Dandelion Gratia.JPG by Fioralba Duma on 500px

Intervista ad Artan Shabani, artista internazionale e ora anche Direttore della Galleria Nazionale delle Arti (Albania)

Intervista al Direttore della Galleria Nazionale delle Arti

Intervista ad Artan Shabani, artista internazionale e ora anche Direttore della Galleria Nazionale delle Arti (Albania)

Pinterest
Search