Gabi Chow

Gabi Chow

Gabi Chow
More ideas from Gabi
Neues Museum, Berlin David Chipperfield Architects (photo: dorotheedubois) junction of materials. Detail.

EU Mies Award 2011 Winner :: Neues Museum, Berlin David Chipperfield Architects (photo: dorotheedubois) junction of materials.

A simple, sun-soaked apartment filled with neutral tones and natural materials designed by Daphne Javitch and husband Pali Xisto Cornelsen.

A simple, sun-soaked apartment filled with neutral tones and natural materials designed by Daphne Javitch and husband Pali Xisto Cornelsen.

13528657_1385896371425655_2831877631863114577_n.jpg (852×960)

archatlas: “ An Urban Oasis in Valencia The design for Ricart House in Valencia by Sanz & Gradolí has a very simple concept, let the house revolve around a courtyard, a small urban oasis, providing.

Kitchen in Kuurne Belgium by Ad Office

AD office interieurarchitect - branwood kitchen cabinets witch bluestone countertop and indirect lighting