Web design

11 Pins17 Followers

Да се направи онлайн магазин за иновативно голф облекло е истинско предизивикателство, с което смятаме, че се справихме успешно. Заложихме на класическа комбинация от цветове – черно, бяло и дискретен червен акцент, който ще откриете и в логото на марката.

Уеб сайт на салон за красота Мария Георгиева Уеб сайтът е стилен, излъчването му е идентично с това, което търсят клиентите на салон за красота Мария Георгиева, докато са на фризьорския стол или са подложени на процедури за разкрасяване.

Изработка на уеб сайт за хотел Лагуна парк Уеб сайтът на Лагуна парк олицетворява самия хотел – пълен баланс между елегантност и функционалност. Цветовете му са светли, ненатрапчиви, открояват снимките. Така ясно се виждат уютните стаи, веселите площадки за игра, приятните ресторанти и барове.

Уеб сайт на Сет Студио Да се създаде уеб сайт за фирма, която работи в сферата на визуалните изкуства е голямо предизвикателство и ние смятаме, че се справихме добре.

Изработка на уеб сайт на Химатех С традиции за качество и коректност в областта на химическата промишленост, Химатех е доказан партньор в България и по света.

Изработка на уеб сайт каталог с адаптивен дизайн на Ле Гурме Де Пари Ле Гурме Де Пари ни възложиха задачата да създадем красив, функционален уеб сайт, който да представя всички приготвяни от тях вкусотии. Решихме го в пастелни цветове, характерни за стила „прованс”.

Уеб дизайн на сайт за хотел Вила Бояна Уют, топлина, специална, приказна атмосфера – това е излъчването на създадения от нас уеб сайт за вила Бояна. Успешно уловихме и предадохме най-характерното за самия хотел. Землистите цветове – топло кафяво и светло бежово като акцент, вдъхват успокоение, уют, стабилност.

Изработка на уеб сайт на ваканционно селище Гърмен хилс Гърмен хилс е уникално място за почивка. Затова и решението ни – да се фокусираме върху външните снимки и да ги комбинираме с интериорна фотография – дойде съвсем естествено.

Уеб сайт на Район студентски

Уеб дизайн на хотел Аква Азур

Pinterest • The world’s catalog of ideas
Search