Persoonlijkwijnkado.nl

www.persoonlijkwijnkado.nl is de bijzondere wijnkadowinkel van GEEFMETKARAKTER. Hier bieden wij alleen wijnen aan van topkwaliteit, in diverse prijsklassen. Op…
More
·
8 Pins
 10y
Collection by
a bottle of wine that is sitting on a table
Genieten op een terrasje...
a bottle of champagne being poured into the water with caption that reads, so you're never talking to me again? prom
Happy new Year! Nieuwjaarsborrel of dinertje? Neem eens een wijn mee die bij het karakter van de gastheer of gastvrouw past. Succes verzekerd!
a bottle of cava brut on a white background
Cellers l’Arboç Pont de Ferro Cava | Persoonlijkwijnkado.nl
'Spetter' het nieuwe jaar in met deze cava! Heerlijk en betaalbaar. Perfect bij hapjes, oesters en sushi! http://persoonlijkwijnkado.nl/product/cellers-larboc-pont-de-ferro-cava-d-o/
two bottles of red wine sitting next to each other in front of wooden boxes on a black background
Relatiegeschenk of zakelijk kado Wil jij een collega of zakenrelatie verrassen? Met een verjaardag, jubileum of gewoon om te bedanken voor de samenwerking? Stuur dan een persoonlijke wijn van www.persoonlijkwijnkado.nl Geef eens iets anders en maak een onvergetelijke en karaktervolle indruk.
a man and woman sitting next to a christmas tree holding wine glasses in their hands
Het perfecte wijnkado voor de kerst - www.persoonlijkwijnkado.nl
three people toasting with wine glasses in their hands
Een echt persoonlijk cadeau sturen? Vindt op www.persoonlijkwijnkado.nl de wijn die helemaa past bij het karakter van de ontvanger!
a man and woman standing next to each other in front of the ocean holding wine glasses
www.persoonlijkwijnkado.nl voor een persoonlijk advies om tot het perfecte cadeau te komen. Het advies wordt gegenereerd op basis van de kenmerkende karaktereigenschappen van de ontvanger volgens het Big Five model.
a man and woman sitting on the grass drinking wine
www.persoonlijkwijnkado.nl helpt je het perfecte wijnkado vinden voor elke gelegenheid, elk moment maar bovenal voor en op basis van elk karakter!