Pinterest • The world’s catalog of images

Altijd iets leuks! Felientje is echt een hippe webshop voor baby’s & kids. Er is eigenljk altijd wel iets leuks te vinden, van hippe kinderkleding, kinderkameraccessoires tot coole hebbedingen van bekende en minder bekende merken als Dwell studio,Blafre, Koeka, Barts, Mini Monkey, Mommy Hook, Esthex, Juf Jansen, en Anno. Voor babys vind je er kleding t/m maat 80. Maar ook voor inspirerend speelgoed en weekentassen kun je er terecht.

Pinned from

rosenberryrooms.com

Wil je iemand blij maken door hem of haar te verrassen met een echt leuk cadeautje? Dan zit je goed bij bobobelle! Een heel inspirerende webshop, met super gave producten. Is degene die volgens jou een cadeautje verdient helemaal gek van tuinieren, een keukenprins(es), een huismus of een echte ijdeltuit? Of zoek je gewoon een cadeautje voor jezelf? Kijk dan ook eens bij de hippe tassen en sieraden voor de allerleukste shoppers, grappigste kettingen, armbanden en nog veel meer.

Bobobelle.nl - Geen inspiratie

geeninspiratie.nl

Wat een positieve energie straalt er van deze site. En wat een leuke en feestelijke producten vind je hier. Ik word er nu al blij van. Het leuke vind ik, dat deze site uit passie is ontstaan en dat zie en voel je meteen. Je wordt hier nog als koning, of in mijn geval koningin, onthaald. Laat nu het feest maar beginnen!

Pinned from

geeninspiratie.nl

Dit is wel een heel bijzonder cadeau. Ik ben het tenmiste nog niet eerder tegenkomen. En toch typisch Hollands. Op deze site bestel je jouw eigen jonge kaas met een afbeelding of logo die in de korst wordt verwerkt. Het is geen sticker! De kaas wordt op een ambachelijke wijze gemaakt en daarna wordt de afbeelding erin aangebracht

Pinned from

designkaas.nl

Ik ben dol op feestjes en vooral als de aankleding dan ook nog eens feestelijk is gedaan. Want daar word ik helemaal blij van. Bij Confetti Kado vind je alles om je feest compleet te maken. Van originele, betaalbare traktaties, die ook nog eens super gaaf zijn verpakt, tot heel leuke cadeautjes voor de jarige job. En de lintjes met tekst maken het cadeautje of de traktatie helemaal af. Laat nu het feest maar beginnen!

404 - File or directory not found.

geeninspiratie.nl

Deze Terroristische Theepot geeft een Tea Party een nieuwe dimensie. Het gezellige theeuurtje wordt maar al te vaak afgeschilderd als not cool, terwijl het zo relaxed kan zijn. Daarom is de theepot een nieuw leven ingeblazen. Een crimineel goed ontwerp met bivakmuts. Deze houdt de thee lekker warm. Terroriseer je vrienden met een gevaarlijk bakje thee, zonder dat ze bang hoeven te zijn voor een aanslag.

Pinned from

crookedbrains.net

Ontwerp & print je eigen stof of behang Laat je creativiteit de vrije loop en maak bij Exprezzit het ontwerp van je dromen. En wat helemaal te gek is? Je kunt je ontwerp ook door anderen laten gebruiken. Je verdient dan 5% van de verkoopprijs op fat quarters en strekkende meters van de stoffen die worden verkocht met jouw ontwerp. Dat is de manier om snel beroemd te worden. De ontwerpen die op de site van Exprezzit staan, zijn werkelijk prachtig.

Pinned from

exprezzit.nl

Verras iemand met een vriendjes- en vriendinnetjesboekje, een persoonlijker cadeau bestaat niet! Geef het aan een vriendin die gaat trouwen, je oma die haar 70e verjaardag viert, een klasgenoot die geslaagd is, een collega die het bedrijf gaat verlaten of een goede vriend die op wereldreis gaat. Zo zijn er nog vele redenen waarom iemand een bijzonder cadeau verdient. Geef met vrienden een boekje vol met leuke vragen, persoonlijke antwoorden, verhalen en mooie foto’s. Iedereen vult zijn/haar…

Mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje - Geen inspiratie

mijnvriendjesenvriendinnetjesboekje.nl

MA Jolie.nl Bij MA Jolie vind je een prachtige collectie van verschillende handgemaakte producten van wolvilt, waaronder IPhone hoesjes, notitieboekjes, onderzetters en nog veel meer prachtige producten. Alle producten worden met zorg en liefde door Marjolein Jongen gemaakt. Zorg, aandacht en liefde voor materiaal en ontwerp zijn dan ook sleutelwoorden binnen Marjolein haar producten. Kortom: een echte ambacht, waar kom je dat nog tegen? Ik ben er helemaal weg van.

Pinned from

geeninspiratie.nl