Idea for second floor bedroom, using the existing joists, but creating a cozy and comfy area to read a book.

Interior for Students / Ruetemple

Idea for second floor bedroom, using the existing joists, but creating a cozy and comfy area to read a book.

Light Shed by FT Architects. Architects designed studio for the back garden of a photographer's house. The interior space measures 4.5 by 7 metres with an open-plan studio and a toilet built into one corner. Plastic cladding covers a window on the west side of the building, while a large skylight is frosted glass. http://www.dezeen.com/2014/11/03/ft-architects-light-shed-corrugated-plastic-photography-studio-japan/

Photography studio by FT Architects features corrugated plastic walls

Light Shed by FT Architects. Architects designed studio for the back garden of a photographer's house. The interior space measures 4.5 by 7 metres with an open-plan studio and a toilet built into one corner. Plastic cladding covers a window on the west side of the building, while a large skylight is frosted glass. http://www.dezeen.com/2014/11/03/ft-architects-light-shed-corrugated-plastic-photography-studio-japan/

Interactive play and study space by Ruetemple

Ruetemple creates a play and study space for a family home

Children’s Playhouse ‘Sam + Pam’ / Office of McFarlane Biggar Architects + Designers Inc.

Children’s Playhouse ‘Sam + Pam’ / Office of McFarlane Biggar Architects + Designers Inc.

Brazil's porous World Expo pavilion erases boundaries with net-like ramps and walls | Inhabitat - Sustainable Design Innovation, Eco Architecture, Green Building

Brazil's porous World Expo pavilion erases boundaries with net-like ramps and walls

Brazil's porous World Expo pavilion erases boundaries with net-like ramps and walls | Inhabitat - Sustainable Design Innovation, Eco Architecture, Green Building

Children's library in Africa with rammed earth walls by BC Architects

Children's library in Africa with rammed earth walls by BC Architects and Studies

Pinterest
Search