More ideas from Heidi
Det ligner et almindeligt farsbrød med den traditionelle frakke af bacon. Men der er en skøn overraskelse indeni i form af smeltet ost.

Farsbrød med midte af smeltet ost og pakket ind i bacon.

Lillebrors allerførste slipover er en tro kopi af en voksen, og man ser næsten hornbrillerne for sig! Butterflyen er selvfølgelig kun for sjov, for det er bestemt ikke nogen god ide at sætte noget omkring halsen på små børn – men det fristede for meget at strikke den til fotoet. Og sløjfen kan jo bruges til andet. Slipoveren er strikket…

Strikket slipover til lillebror - susanne-gustafsson.

Seriøst de her vafler er næsten alt jeg har spist de sidste par dage! De er sindsyge! De er lavet på havregryn, æg og mælk, så det svare til at du tilsætter æg i din havregrød og putter det i et vaffeljern + de er helt vildt gode. Man ka....

3 dl mælk 100 g havregryn 1 æg 1 tsk vanilje blendes til glat dej

Et lille strikket pandebånd – opskrift…

Et lille simpel strikkeprojekt, men et rigtig fint et af slagsen, synes jeg.

How to make knitted #slippers #FreePattern

Genius slipper design where you knit a short "scarf", fold and sew onto your bottom. **Cut soles from felt or even leather/suede, and crochet the fabric strip (or hell, sth that simple I can knit).

Rugbrødspanini - Panini med rugbrød, avokado og mozzarella (10)

Rugbrødspanini - Panini med rugbrød, avokado og mozzarella (10)

Paprikagryde er en af de bedste simreretter. Denne opskrift på paprikagryde er lavet på kylling og bacon, og smager helt fantastisk.

Paprikagryde er en af de bedste simreretter. Denne opskrift på paprikagryde er lavet på kylling og bacon, og smager helt fantastisk.

Baby Girl Cotton RomperDeers in Pink and Grey by ChasingMini

Baby Girl Cotton Romper-Deers in Pink and Grey Summer One Piece-Bubble Romper-Beach Wear-Handmade Children Clothing by Chasing Mini.

Hæklet DROPS isvaffel med løse iskugler i ”Paris” ~ DROPS Design

Ice Cream Parlor - Crochet DROPS ice cream cone with loose scoops in ”Paris”. - Free pattern by DROPS Design