There’s more to see...
Sign up to discover and save different things to try in 2015.

Taal - Spelling - Lezen


Taal - Spelling - Lezen

  • 258 Pins

Zoek het fout geschreven woord jufeline Taal Bovenbouw

jufeline Taal Bovenbouw

jufeline.nl

Hoe schrijf ik een essay? Een infographic gemaakt met piktochart. De Engelstalige versie vind je verderop op dit bord. Ik heb die infographic vertaald, vormgegeven en bewerkt. Hij is geschikt om te gebruiken in de bovenbouw van het vwo en in het hbo. Veel succes ermee!

Hoe schrijf ik een essay?

magic.piktochart.com

3 tips voor minder spellingfouten bij Cito-toetsen - CPS.nl

3 tips voor minder spellingfouten bij Cito-toetsen - CPS.nl

cps.nl

Oefenboeken begrijpend lezen - eerste deel uit de leerlijn oefenboeken begrijpend lezen voor groep 6 tot en met 8. Tekstsoorten, stappenplannen, voegwoorden, signaalwoorden, leren samenvatten en nog veel meer. 40 teksten en meer dan 450 opdrachten in Cito-stijl. Zie www.beterbijleren.nl voor meer informatie.

Nieuw: Cito Oefenboek Begrijpend Lezen groep 6 | BeterBijLeren

beterbijleren.nl

Oefenboek begrijpend lezen voor groep 7. Dit boek bevat een theoretische uitleg, stappenplannen, 40 teksten en meer dan 400 opdrachten in Cito-stijl. Tweede deel in een doorlopende leerlijn van drie boeken (groep 6 en groep 8 ook verkrijgbaar). Te gebruiken voor particulieren of scholen, naast de methode. Zie www.beterbijleren.nl voor meer informatie of bestellen.

NIEUW:Oefenboek Begrijpend Lezen groep 7 | BeterBijLeren

beterbijleren.nl

pvtt.png

Bru-Taal - Bru-taal is een revolutionaire serious game waarbij kinderen op een interactieve manier met taal omgaan. Door de variatie in het groot aantal oefeningen blijft het spel UITDAGEND & LEERZAAM voor uw kind. Bru-taal is bedoeld om het taalniveau te verhogen van kinderen in het basisonderwijs.

Nieuwsbegrip: modelen samenvatten tekst B - YouTube

Nieuwsbegrip: modelen samenvatten tekst B

youtube.com

voorspellen B - YouTube

verwijswoordenC - YouTube

Nieuwsbegrip week 27, modelen tekst A - YouTube

Voorspellen A - YouTube

Actief Met Boeken Het boek wil een aanzet geven aan kinderen van 2 tot 8 jaar om te lezen. Door op een speelse manier met boeken om te gaan, door te tekenen, te praten, dingen uit te beelden en te fantaseren hoopt de gebruiksvriendelijk en overzichtelijk boek boordevol tips en leuke ideetjes om te “spelen” met boeken.

Make a display of teachers' favorite books.

Twitter / AndersonGL: Some teachers at our school ...

twitter.com

hardest languages to learn #infografía

Een erg leuk boek voor in groep 6/7!

Tien tekstblunders die wij nooit (meer) maken! | Tekstschrijver Tim En een beetje van mij ;-)

20 Jaar geleden ontdekte Ingrid Stoop dat dit alfabet door de meeste mensen het handigst wordt onthouden. Ze noemde het het MatriXalfabet. Geef het een handige plek, binnen of buiten je hoofd,

Spellingsregels deel 2

Spellingsregels deel 2

flipsnack.com

meester Frank :: meesterfrank-groe... Spellingregels

meester Frank :: meesterfrank-groep5.yurls.net

meesterfrank-groep5.yurls.net

Gietjes Corner: Werkblaadje gesloten en open lettergreep

lezen sukha amsterdam

Lezen | De wereld van Sukha

sukha-amsterdam.nl

Bas (13) is ervan overtuigd dat hij een genie is, ook al heeft zijn omgeving dat nog niet ontdekt. Zijn zussen Liv en Liz krijgen op hun zestiende verjaardag twee kleine hondjes, Candy en Randy. Bas herkent in de diertjes direct medehoogbegaafden. Daarom zet hij een wetenschappelijk project op: H.E.R.O. (Hond En Reukorgaan Onderzoek).

Bas is twaalf, en een nerd. Hij is behoorlijk naïef en overschat zichzelf tomeloos. Zijn beste vriendin is Gita, zijn basgitaar. Hij is ervan overtuigd dat hij het ver gaat schoppen als bassist. Bas heeft twee oudere zussen, de tweeling Liv & Liz. Zijn moeder is een workaholic, zijn vader een 'housefather'. Dan is er nog Maarten, zijn Gooise vriend, een 'superprima gast'. Het leven van Bas hangt van blunders aan elkaar en is akelig herkenbaar!