More ideas from Iljun
If you happen to be in Helsingborg, Sweden, make sure to stop by the Helsingborg Central Station to see the new southern entrance to the train station. Designed by architecture firm Tengbom, the design was put forward as an entry for a competition held in 2013 by Municipality of Helsingborg, to design a new entrance for the station. Tengbom won the competition in collaboration with Tyréns, an..

Architecture firm Tengbom, have designed the new entrance for Helsingborg Central Station, a train station in Sweden.

designbydiamond mrcup 10

designbydiamond mrcup 10

오밀조밀 한과 브랜드 디자인 - 브랜딩/편집

Incorporating the different elements of the design show the level of work involved

The Art of the Japanese Bath | House in Shioya  by Mitsumasa Sadakata / uemachi laboratory.  Light is filtered through timber slats covering the ceiling and glazing offering privacy and texture. When the window is open, there’s an unobstructed view to the Seto Inland Sea.

Light is filtered through timber slats covering the ceiling and glazing offering privacy and texture. When the window is open, there’s an unobstructed view to the Seto Inland Sea.