User Avatar

Klima Servis

klimaservis.mk·
Сервис, Монтажа и продажба на клима уреди - Скопје, Македонија. Сервис на сите типови на клима уреди, инвертери и обични сплит системи.
klimaservismk
·
0 followers
·
0 following