Olson Kundig, Architect, Methow Valley Rolling Huts - Where the outdoors meets architecture - bon traveler

Architecturally Outdoors: the Methow Valley Guide

Container House - Olson Kundig, Architect, Methow Valley Rolling Huts - Where the outdoors meets architecture - bon traveler - Who Else Wants Simple Step-By-Step Plans To Design And Build A Container Home From Scratch?

faceted metal house in the mountains

Striking timber FINS create a sense of mystery to this well crafted space. Designed by Canadian Architects Maclennan Jaunkalns Miller.

Tengbom's completes pine cone-inspired trail centre in a Swedish nature reserve

Kotten by Tengbom. Giant wooden shingles cover the curving walls of this woodland trail centre by Swedish architecture firm Tengbom, designed to mimic the form and texture of a pine cone.

MINI FOR-4 BLED EKO KONCEPT D.O.O. / 2015 - www.openhouseslovenia.org Camping Bled on the shore of Lake Bled wanted to enhance its offer with glamping suites. The authors were inspired by the typical gable roof and the local climatic conditions. Each low energy camping unit consists of two mirroring volumes with wooden construction, larch wood facade and dark Tegola shingles. With their low energy cooling and heating, the units offer accommodation all year round.

The four mini wooden objects are situated in the Slovenian Alpine region in the proximity of beautiful Lake Bled. The clients approached the company ekokoncept, which specializes in design and production of low-energy wooden prefabricated hous

Filip Dujardin

dav.

Gelukstraat / Dierendonck Blancke Architecten — Three-Story House in Belgium, 958 Square Feet

UP KNÖRTH

Minimal, open concept and completely clad in timber. Sebastopol Barn House by Anderson Anderson Architecture.

The client wanted a cabin for the whole family, but at the same time it needed to be divisible in some way. The solution was a cluster of three structures, which can be used individually. Each of the buildings is defined as a clarified geometric volume, organized around the outdoor area that binds them together as one unit. Toward the northeast, a hill borders and defines the site, together with the view in the opposite direction. The spatial interaction between landscape and the ...

This retreat for a multigenerational family is divided into three parts, a central cabin for socializing and two private sleeping cabins. In all there are 2 bedrooms and 2 sleeping lofts in 753 sq ft. Near Osla, Norway.

Photo 3 of 13 in A Tiny Footprint Isn’t So Bad When You Live in a…

Nice mix of old and new! via Lyla & Blu Stacking Shipping Containers and placing siding on them would give the same look:

Cobbled, glazed courtyards break up this London home by architecture studio De Rosee Sa, which also features cedar-lined walls that reference the old timber store it replaces. ** See this awesome article

A Secret Retreat at the End of the Earth - Art & Design - Broadsheet Melbourne

Pinterest
Search