Pinterest • The world’s catalog of ideas

Extreme tafelmemory (zelf gemaakt) Op elk vakje staat een maaltafel. je lost de maaltafel op van het vakje. Dan zoek je het kaartje met de juiste uitkomst (1 kaart per beurt omdraaien). .Als je het juiste kaartje hebt omgedraaid, dan mag je een vakje verder en los je de volgende op. Je blijft aan de beurt tot je een fout kaartje omdraait.Als je over een pion van een ander kleur kan springen dan krijg je het lachbekje van dat kleur. Doel: alle lachbekjes verzamelen.

35

Saved by

Lydeke Van Roon Keur

from bol.com

Tik Tak Boem Junior - Kaartspel

Automatiserings oefening met de bom. Zeg het cijfer in de juiste telrij en geef door. Of tel met sprongen van 2/5/10 enz. en begin bij ... Of zeg de tafel van ... op som voor som en dan steeds doorgeven. En zo zijn er vast nog veel meer automatiseringsoefeningen mee te bedenken.

26
1

bol.com | Tik Tak Boem Junior - Kaartspel,Goliath | Speelgoed

bol.com

Kuikenrace: elk kuiken een strik rond de nek, kleurendobbelsteen met dezelfde kleuren als de strikjes of vos (stap terug als hij naast je kuiken staat)

7

Saved by

Lydeke Van Roon Keur

Samen 10! Rekenspel met de bel. Ligt er samen 10 dan mag je bellen en win je de stapel open kaarten van de ander!

7

Pinned from

juf-christa.webnode.nl

Tafels automatiseren. Elk kind krijgt een stapeltje kaarten met 1 tot en met 10. Twee kinderen gaan met hun stapeltje tegenover elkaar zitten. Het stapeltje kaarten ligt op zijn kop. Tegelijkertijd draaien de kinderen de bovenste kaart om. Het kind dat als eerste het product benoemt van de keersom, wint die kaarten. Het kind dat de meeste kaarten heeft op het einde wint.

3

Saved by

Lydeke Van Roon Keur

from Rachel K Tutoring Blog

Math Games With Cards

Here are some great math games to play with cards! These can be used for math centers, review, extra practice, or just for fun.

2

Math Games With Cards - Rachel K Tutoring Blog

rachelktutoring.com

Pinned from

twitter.com

Wat een goede en duidelijke poster!Uit 'Beelddenken in de praktijk'

1

Pinned from

meesterpatrick.weebly.com

Teach With Laughter: Building Block Fun

teachwithlaughter.blogspot.com.au