Actividades para Educación Infantil: Creamos animaciones GENMAGIC

Actividades para Educación Infantil: Creamos animaciones GENMAGIC

Actividades para Educación Infantil: Materiales para PDI GENERALITAT

Actividades para Educación Infantil: Materiales para PDI GENERALITAT

PISSARRA DIGITAL, DE TOT

PISSARRA DIGITAL, DE TOT

Primera activitat de la sèrie “Lletra a lletra” de l'Emilia Alcaraz Delgado adreçada als primers cursos d’Educació infantil. En aquesta ocasió, es treballen les paraules que tenen vocals + “P”. Amb aquest joc, podran practicar i memoritzar la situació de les lletres en el teclat.  Es tracta d’una activitat pensada per treballar de forma individual, encara que la primera part es pot introduir amb la pissarra digital, amb tot el grup-classe.  Els nens i nenes podran triar entre les opcions:

Primera activitat de la sèrie “Lletra a lletra” de l'Emilia Alcaraz Delgado adreçada als primers cursos d’Educació infantil. En aquesta ocasió, es treballen les paraules que tenen vocals + “P”. Amb aquest joc, podran practicar i memoritzar la situació de les lletres en el teclat. Es tracta d’una activitat pensada per treballar de forma individual, encara que la primera part es pot introduir amb la pissarra digital, amb tot el grup-classe. Els nens i nenes podran triar entre les opcions:

PIZARRA DIGITAL INTERACTIVA

PIZARRA DIGITAL INTERACTIVA

Joc de diferències de l'Emilia Alcaraz Delgado, adreçat a l’alumnat de l’últim curs d’Educació Infantil i Cicle Inicial, amb el que els nostres alumnes podran exercitar l’atenció.  Les imatges estan extretes del portal educatiu ARASAAC i estan pensades per facilitar la comunicació d’aquelles persones amb alguna mena de dificultat en aquesta àrea.

Joc de diferències de l'Emilia Alcaraz Delgado, adreçat a l’alumnat de l’últim curs d’Educació Infantil i Cicle Inicial, amb el que els nostres alumnes podran exercitar l’atenció. Les imatges estan extretes del portal educatiu ARASAAC i estan pensades per facilitar la comunicació d’aquelles persones amb alguna mena de dificultat en aquesta àrea.

Flors que compten ! recursos web Emilia Alcaraz Ed. Infantil

Flors que compten ! recursos web Emilia Alcaraz Ed. Infantil

Joc de memòria de l'Emilia Alcaraz Delgado, adreçat a l’alumnat de l’últim curs d’Educació Infantil i Cicle Inicial, amb el que els nostres alumnes podran exercitar l’atenció i la memòria.  Les imatges estan extretes del portal educatiu ARASAAC i estan pensades per facilitar la comunicació d’aquelles persones amb alguna mena de dificultat en aquesta àrea.

Joc de memòria de l'Emilia Alcaraz Delgado, adreçat a l’alumnat de l’últim curs d’Educació Infantil i Cicle Inicial, amb el que els nostres alumnes podran exercitar l’atenció i la memòria. Les imatges estan extretes del portal educatiu ARASAAC i estan pensades per facilitar la comunicació d’aquelles persones amb alguna mena de dificultat en aquesta àrea.

Activitat de sopa de lletres de l'Emilia Alcaraz Delgado, adreçada a l’alumnat de Cicle Inicial i Mitjà, amb la que els nostres alumnes podran ampliar el vocabulari, sobre diferents temes.  Les imatges donen pistes per a la seva resolució, però atenció les paraules poden estar situades en totes les direccions.

Activitat de sopa de lletres de l'Emilia Alcaraz Delgado, adreçada a l’alumnat de Cicle Inicial i Mitjà, amb la que els nostres alumnes podran ampliar el vocabulari, sobre diferents temes. Les imatges donen pistes per a la seva resolució, però atenció les paraules poden estar situades en totes les direccions.

Pinterest
Search