Maud Lieben
More ideas from Maud
Nadat Hazel het nieuws vernam dat Augustus was gestorven was ze er kapot van, dit was het begin van een lange, donkere en zware periode in Hazel haar leven.

What it's really like to treat kids with cancer, as written by a peds onc nurse. "Give a nurse a hug today, they could probably use it"

Nadat ze elkaar hadden ontmoet bij de praatgroep gingen ze naar buiten en leerden ze elkaar al wat beter kennen. Augustus zei toen ook al dat hij haar mooi vond.

Get the SIENNA SIWY DENIM seen with Hazel Grace Lancaster, played by Shailene Woodley, in the movie The Fault In Our Stars. Discover products and locations from movies and TV shows with TheTake.

Augustus ontdekt dat de kanker die hij eerder had overwonnen terug is. Maar deze keer is de kanker uitgezaaid over zijn hele lichaam. Hij weet nu dat hij niet meer lang te leven heeft. Hazel en hijzelf zijn er kapot van, hij brengt haar het nieuws op een bankje in de stad.

spoilers john green the fault in our stars tfios spoiler alert pp dont wanna read

Wanneer Hazel terug thuiskomt van haar opnamen in het ziekenhuis staat Augustus haar op te wachten met tulpen en vraagt hij of ze met hem wilt gaan picknicken.

Community Post: 12 Times Augustus Waters Made You Go Aww During The Fault In Our Stars Movie

Na de ruzie tussen Hazel en Peter besloot Lidewij, zijn assistent met Hazel en Gus naar het huis van Anne Frank te gaan. In het huis was er geen lift, alleen maar trappen. Toch deed Hazel alle moeite om boven te geraken, en dat lukte. Boven kregen Augustus en Hazel een luid applaus nadat ze voor het eerste kuste.

Amsterdam, Anne Frank Huis - View of the Bookcase entrance to the Frank's Flat. One of the most humbling and chilling experiences.