There’s more to see...
Come take a look at what else is here!

Books Worth Reading


Books Worth Reading

  • 15 Pins

Worth Reading, Book Worth

1984

JAMIE'S SCHOOL DINNERS & JAMIE'S SCHOOL DINNERS RETURNS

Pre-school graduation skills inventory

Exciting news! Savory Sweet Life Cookbook is going to be published June 5, 2012 by HarperCollins!

Fiinta umana bajbaie in intuneric. Ea este asemenea unei case in care nu mai straluceste nici cea mai mica flacara, asemenea unei case pierdute in ceata. Ceva s-a stins in interiorul ei. Cu toate acestea, focul se poate aprinde din nou din cenusa. Ca o corabie aflata in deriva, omul si-a uitat destinatia, nu mai stie ce sa faca. Totusi, cunoasterea - acum moarta - poate fi reinviata din nou in sufletul sau.

Cartea de fata cuprinde doctrinele fondatorilor (patriarhilor) celor cinci scoli Chan (Zen), traduse dupa cele mai vechi texte descoperite pe teritoriul Chinei. Aceste invataturi nepretuite si-au extins treptat influenta in tot Extremul Orient, dainuind de peste un mileniu si jumatate.

"Cartea celor cinci cercuri" cuprinde invataturile pe care Musashi le‑a oferit discipolilor sai in salile de antrenament (dojo). Cele cinci capitole ale cartii trimit la ideea ca exista diferite elemente ale luptei, asa cum exista diferite elemente alcatuitoare ale lumii, ale caror naturi si calitati sunt descrise de buddhism, shintoism si alte religii orientale. Cele cinci capitole cuprind metodele sau tehnicile de lupta care sunt asociate cu si descrise de astfel de elemente.

Aparut in 1954, Imparatul Mustelor este primul roman scris de William Golding, iar acesta cuprinde majoritatea temelor operelor viitoare ale autorului: tendinta de analiza a psihologiei individuale in paralel cu cea colectiva, tentatia folosirii violentei, izolarea si singuratatea din pricina careia sufera copiii, remuscarile profunde, destramarea treptata a ordinii in raport cu uitarea.

Socrate - In cautarea beatitudinii

Cincizeci de reguli de viata surprinzatoare prin menirea lor, gasirea fericirii, pentru un filosof ca Schopenhauer.

Contra unei viziuni pur materialiste a omului şi a lumii, Socrate, Iisus şi Buddha sunt trei modele de viaţă. Un mesaj umanist şi spiritual, care răspunde fără înconjur la întrebarea esenţială: de ce trăiesc?

„Un roman de idei transformat intr-o carte despre pasiune." Washington Post „Un roman despre obsesie, o poveste gravitand in jurul lui Nietzsche, punand "supraomul" in situatia paradoxala de a sta intins pe divanul psihoterapeutului." Los Angeles Times „O carte captivanta. O poveste emotionanta si magistral scrisa." Washington Times

How to Make Handmade Hand Lotion (w/ label download)

“Sanatatea are gust” vine in intampinarea intrebarilor si nevoii de informare a celor care sunt interesati de nutritie