This is the strangest looking fruit ever. Rambutan in Malay, Indonesian, and Filipino literally means hairy, caused by the 'hair' that covers this fruit. #KonbiniRentals

10 Most Exotic Fruits

This is the strangest looking fruit ever. Rambutan in Malay, Indonesian, and Filipino literally means hairy, caused by the 'hair' that covers this fruit. On the outside it's magenta with green hairy legs all over it. Inside it's similar to a lychee fruit.

Jaboticaba...Originar din sud-estul Braziliei, Jaboticaba este neobisnit prin faptul ca fructele sale cresc direct pe trunchi sau crengi. Fructele de un violet inchis au o pulpa ce poate fi mancata cruda sau poate fi utilizata pentru diverse jeleuri, siropuri sau gemuri.

World's Weirdest Exotic Fruits: Jaboticaba Native to southeastern Brazil, this…

Fructul dragonului..Numit si pitaya sau pitahaya, fructul dragonului este un cactus. Are forma unui bulb roz acoperit cu petale verzui ondulate. Este  recomandat consumul lui alaturi de diverse feluri de mancare si bauturi.

Dragon Fruit With Dragon Healthy Power Bought this at jungle Jim's a few weeks ago feels like a pear with no taste but wasn't bad to eat

.Degetele lui Budha...Acest fruct este împărţit în secţiuni ce seamănă cu nişte degete. Are o coajă groasă, şi foarte puţin miez. Nu are seminţe şi nici nu e un fruct suculent. În schimb are un miros puternic de aceea este folosit de localnici pentru parfumarea locuinţelor sau a hainelor. Este originar din India.

.Degetele lui Budha...Acest fruct este împărţit în secţiuni ce seamănă cu nişte degete. Are o coajă groasă, şi foarte puţin miez. Nu are seminţe şi nici nu e un fruct suculent. În schimb are un miros puternic de aceea este folosit de localnici pentru parfumarea locuinţelor sau a hainelor. Este originar din India.

Fructe de care cel mai probabil nu ai auzit. Stiai de rambutan sau de fructele de jabuticaba? daca consumi un fruct-miracol inainte de unul acru - cel acru ti se va parea tot dulce. Si asta deoarece contine o substanta numita miraculina, care modifica perceptia gustului.

Native to West Africa, this berry got its name from its incredible ability to make sour fruits (like lemons and limes) taste sweet instead, when the juices are mixed together.

Fructul de Kiwano..se consuma numai interiorul verde zemos, care are un gust amestecat de zucchini, castravete, kiwi si banane.Tinand cont de faptul ca acest fruct consta in cea mai mare parte din apa, te ajuta sa te hidratezi pe parcursul unei zile de vara. Este bogat in potasiu, vitamina A, vitamina C si fier.

kiwano fruit, tastes like a mix of zucchini, cucumber, kiwi, and banana.

Cherimoya ..Originar din regiunea vailor Muntilor Anzi, cherimoya este un fruct al carui gust seamana cu banana si ananasul, in prezent fiind cultivat in multe tari din lume, printre care se numara si Spania, Italia sau California.

Cherimoya Although its flavor is often likened to that of a cross between a banana and a pineapple, the flesh of this exotic fruit has also been described as similar to commercial bubblegum.

Cu un gust care poate fi asemanat cu pepenele galben si cu para deopotriva, pepino este des intalnit in America de Sud - zona de origine -, insa este exportat si la mari distante, cum ar fi Noua Zeelanda sau Turcia.

Pepino Resembling a cross between a melon and a pear, the pepino is a sweet fruit that is related to nightshades such as tomatoes and eggplant. Common throughout its native lands in South America.


More ideas
Pinterest
Search