Nor Jamil

12 followers
·
0 following
Puchong
Nor Jamil
More ideas from Nor
Therapy Relaxing

Therapy Relaxing

El Nino buat bibir anda pecah dan berdarah? Jangan biarkan bibir anda rosak kerana El Nino. Kasihan bibir anda menahan sakit dan luka yang pedih. Nak makan pun tak lalu. Orang lain lihat macam anda berpenyakit pula. Gunakan FCC Lip Balm.  MUDAH disimpan dalam handbag. FCC@draz.my <012-2399629>

El Nino buat bibir anda pecah dan berdarah? Jangan biarkan bibir anda rosak kerana El Nino. Kasihan bibir anda menahan sakit dan luka yang pedih. Nak makan pun tak lalu. Orang lain lihat macam anda berpenyakit pula. Gunakan FCC Lip Balm. MUDAH disimpan dalam handbag. FCC@draz.my <012-2399629>

Ingin Hidung Nampak Mancung Secara Asli Tanpa Botox? Gunakan Terracotta Powder Kod 04. fcc@draz.my 012-2399629

Ingin Hidung Nampak Mancung Secara Asli Tanpa Botox? Gunakan Terracotta Powder Kod 04. fcc@draz.my 012-2399629

Wow !! Best nye foundation niyh ! Best. Jimat . - anti aging - tidak berminyak - tidak bertampok - mengurangkan garis2 halus - mengikut warna kulit - tahan 24jam Pakai sikit pn cukup .. Tak perlu pakai byk tebal2 mcm tepung gomak . Whatsap FCC 012-2399629

Wow !! Best nye foundation niyh ! Best. Jimat . - anti aging - tidak berminyak - tidak bertampok - mengurangkan garis2 halus - mengikut warna kulit - tahan 24jam Pakai sikit pn cukup .. Tak perlu pakai byk tebal2 mcm tepung gomak . Whatsap FCC 012-2399629

Wow !!  Best nye foundation niyh ! Best. Jimat . - anti aging  - tidak berminyak  - tidak bertampok  - mengurangkan garis2 halus - mengikut warna kulit  - tahan 24jam  Pakai sikit pn cukup ..  Tak perlu pakai byk tebal2 mcm tepung gomak . Whatsap FCC 012-2399629

Wow !! Best nye foundation niyh ! Best. Jimat . - anti aging - tidak berminyak - tidak bertampok - mengurangkan garis2 halus - mengikut warna kulit - tahan 24jam Pakai sikit pn cukup .. Tak perlu pakai byk tebal2 mcm tepung gomak . Whatsap FCC 012-2399629

The importance of Contouring Your Face: 1. The Nose - to prevent flat and big nose. 2. The Cheek - to prevent chubbiness and you will look 5-10kg slimmer! 3. The Jawline - to disguise your double chin. 4. Under Eye - to remove dark eye circle and tired eyes. 5. The Chin - to create cute effect and an oval face shape.

The importance of Contouring Your Face: 1. The Nose - to prevent flat and big nose. 2. The Cheek - to prevent chubbiness and you will look 5-10kg slimmer! 3. The Jawline - to disguise your double chin. 4. Under Eye - to remove dark eye circle and tired eyes. 5. The Chin - to create cute effect and an oval face shape.

Lipstick Matte anda KERING SANGAT? Yang ini TIDAK kering.  Yang mana satu idaman kalbu? Pastinya HALAL dan lipstick mesra solat.  Ada 5 warna. Uols suka yang mana satu? Jom rajinkan diri isi borang di http://tinyurl.com/FCCMatteLipstick dan anda akan dapat Cash Voucher FCC. Wow! Rugi kan siapa yang tidak mengisinya.

Lipstick Matte anda KERING SANGAT? Yang ini TIDAK kering. Yang mana satu idaman kalbu? Pastinya HALAL dan lipstick mesra solat. Ada 5 warna. Uols suka yang mana satu? Jom rajinkan diri isi borang di http://tinyurl.com/FCCMatteLipstick dan anda akan dapat Cash Voucher FCC. Wow! Rugi kan siapa yang tidak mengisinya.

Lipstick Matte anda KERING SANGAT? Yang ini TIDAK kering.  Yang mana satu idaman kalbu? Pastinya HALAL dan lipstick mesra solat.  Ada 5 warna. Uols suka yang mana satu? Jom rajinkan diri isi borang di http://tinyurl.com/FCCMatteLipstick dan anda akan dapat Cash Voucher FCC. Wow! Rugi kan siapa yang tidak mengisinya.

Lipstick Matte anda KERING SANGAT? Yang ini TIDAK kering. Yang mana satu idaman kalbu? Pastinya HALAL dan lipstick mesra solat. Ada 5 warna. Uols suka yang mana satu? Jom rajinkan diri isi borang di http://tinyurl.com/FCCMatteLipstick dan anda akan dapat Cash Voucher FCC. Wow! Rugi kan siapa yang tidak mengisinya.

Risau terguna berus solekan yang HARAM? Kami bantu anda dengan berus solekan yang halal digunakan. Jenis sintetik lembut. *012-2399629*

Risau terguna berus solekan yang HARAM? Kami bantu anda dengan berus solekan yang halal digunakan. Jenis sintetik lembut. *012-2399629*

Translucent powder provides transparent output for your finishing touch. Highly recommended for tanned skin coz it's transparent result will help you prevent the whitish look on your make-up application.‪#‎wedding‬ ‪#‎pengantin‬ ‪#‎bridal‬ ‪#‎makeup‬ ‪#‎beauty‬ ‪#‎kryolan‬‪#‎kryolanMalaysia‬ ‪#‎kryolanInMalaysia‬ ‪#‎stokis‬ ‪#‎agent‬ ‪#‎kryolanOriginal‬‪#‎dropshipper‬ ‪#‎borong‬ ‪#‎runcit‬ ‪#‎solekan‬ ‪#‎mekapartis‬ ‪#‎lipstick‬‪#‎HouseOfAzzaLynnBridal‬ ‪#‎HouseOfAzzaLynn‬ ‪#‎kryolanmakeup‬

Translucent powder provides transparent output for your finishing touch. Highly recommended for tanned skin coz it's transparent result will help you prevent the whitish look on your make-up application.‪#‎wedding‬ ‪#‎pengantin‬ ‪#‎bridal‬ ‪#‎makeup‬ ‪#‎beauty‬ ‪#‎kryolan‬‪#‎kryolanMalaysia‬ ‪#‎kryolanInMalaysia‬ ‪#‎stokis‬ ‪#‎agent‬ ‪#‎kryolanOriginal‬‪#‎dropshipper‬ ‪#‎borong‬ ‪#‎runcit‬ ‪#‎solekan‬ ‪#‎mekapartis‬ ‪#‎lipstick‬‪#‎HouseOfAzzaLynnBridal‬ ‪#‎HouseOfAzzaLynn‬ ‪#‎kryolanmakeup‬

Anda tak tahu bedak mana yang sesuai dengan kulit?  WhatsApp saya: +6010-5157758 [pastikan ada simbol + dan no 6] ‪#‎wedding‬ ‪#‎pengantin‬ ‪#‎bridal‬ ‪#‎makeup‬ ‪#‎beauty‬ ‪#‎kryolan‬‪#‎kryolanMalaysia‬ ‪#‎kryolanInMalaysia‬ ‪#‎stokis‬ ‪#‎agent‬ ‪#‎kryolanOriginal‬‪#‎dropshipper‬ ‪#‎borong‬ ‪#‎runcit‬ ‪#‎solekan‬ ‪#‎mekapartis‬ ‪#‎lipstick‬‪#‎HouseOfAzzaLynnBridal‬ ‪#‎HouseOfAzzaLynn‬ ‪#‎kryolanmakeup‬

Join thousands of top makeup artists, hairstylists, and FX artists to shop where the pro's do.

* 012-2399629 * Cake Makeup KRYOLAN for natural look

* 012-2399629 * Cake Makeup KRYOLAN for natural look

* 012-2399629 * Cake Makeup KRYOLAN for natural look

* 012-2399629 * Cake Makeup KRYOLAN for natural look

* 012-2399629 * Cake Makeup KRYOLAN for natural look

* 012-2399629 * Cake Makeup KRYOLAN for natural look