Özgür Top
More ideas from Özgür
the project  fully integrates alternations between light and shadow, artistic trends and cultural aspects --  creating spatial surprises for guests in every subtle detail.

CHAO HOTEL BEJING the project fully integrates alternations between light and shadow, artistic trends and cultural aspects -- creating spatial surprises for guests in every subtle detail.

Gallery of S2OSB Headquarters & Conference Hall / BINAA - 42

Gallery of Headquarters & Conference Hall / BINAA - 1

Gallery of Sunstar Headquarter / Alhadeff Architects - 3

Image 24 of 45 from gallery of Sunstar Headquarter / Alhadeff Architects. Photograph by Stefano Canziani (Alhadeff Architects)

Detail of the two-plane panel system used on the Stanford University Hoover Parking Structure

In Zahner began working on a third project with WRNS Studio, a parking structure for Stanford University in California: its Hoover Garage Structure.

Kengo Kuma & Associates, Rasmus Hjortshøj · Asakusa Culture and Tourism Center · Divisare

Épines bois façade - Kengo Kuma & Associates, Rasmus Hjortshøj · Asakusa Culture and Tourism Center

Gallery of Leawood Speculative Office / El Dorado - 10  http://www.arcon.pk/portfolio/house-for-muhammed-ismail-dha-phase-5-lahore

Galería de Oficina especulativa Leawood / El Dorado - 10 / Light / Element Brise Soleil / Shape Fixed / Building Brise Soleil / Material Metal Brise Soleil Skin Translucent metal skin /