return

\\ LIVIO VACCHINI STUDIO with architects: Silvia Gmür & Patrick Jordi studiovacchini.ch/ I like the cement that connects with sheer glass this way.

Obumex by Govaert & Vanhoutte Architects

Cool idea when there's little counter space! Obumex by Govaert & Vanhoutte Architects Available in our eShop.

House on Bassett Road is a contemporary renovation and remodeling of a Victorian town house in Kensington, West London by Paul+O Architects.  The project incorporates a double-height glazed extension to the rear featuring a unique motorized sash-window.

House on Bassett Road designed by Paul+O Architects, glass rear facade in brick…

The combination of wood, concrete and glass on this house works so well together.

Manhattan_Beach_Residences_08

Modern white architecture design #architecturedigest #architectsjournal #makearchitects design inspiration, architecture, luxury homes . See more inspirations at www.luxxu.net

cknd: Holes House visualization by Michal Nowak (Life1nmotion)

Pinterest
Search