There’s more to see...
Sign up to discover and save different things to try in 2015.
Visit Site

Related Pins

Some awesome sites for kids

Deze poster/affiche kan je perfect in je klas hangen of je kan een zelfgemaakt verkeersbord maken. Met dit stappenplan kan je kinderen op een rustige manier leren nadenken over keuzes die ze moeten maken.

Maak je eigen superheld en beschrijf waar je goed in bent!

soms is het prettig om een visuele herinnering te hebben aan waar je extra op gaat letten. Knip er één of twee uit (is echt genoeg!) en plan op je tafel, of stop in je la #ekkomi #kindercoach

Toffe site om alles te ontdekken over je organen.

Dit is een site waar er heel wat informatie staat over tablets op school. Er staan ook gratis en betalende apps op die interessant zijn voor in de klas.

Een hele eenvoudige en snel te maken ballenbaan -

werkbladen site, heel veel

Kinderen en… rust, aandacht en concentratie

Vet Veilig Internet! - Gaat over tieners van nu. Over de diepe kloof tussen de virtuele wereld van tieners en hun opvoeders en over het feit dat de kloof heel goed gedicht kan worden. Je krijgt handvaten om tieners te beschermen tegen de nare kant van de cyberwereld; uitgebreide checklists voor leerkrachten en ouders om het internetgedrag van kinderen in beeld te brengen; tips van leerkrachten en jongeren over hoe je een internetprotocol kunt maken; voorbeelden van thuisafspraken.

Zelf gemaakt. Omdat de kids deze vaak nog omwisselen.

Het geluidenspel. Klik op het plaatje wat je denkt te horen.