Discover and save creative ideas

  More to explore:

  For Kids

  Heels

  Kid

  op www.diplomamaker.nl kun je zelf diploma's maken.

  3y
  3y Saved to kids stuff
  • Lessen van Lisa

   Voor een tafeltjesdiploma en een basisschool oorkonde kun je op mijn website terecht. Maar soms heb je ook diploma's nodig voor hele andere gelegenheden. Daar is de website www.diplomamaker.nl hartstikke handig voor.

  • Het dok

   diplomamaker maken van diploma's en certificaten

  • Nele Smets

   Allerlei websites Lessen van Lisa - Websites

  • Elsa De Wit

   Lessen van Lisa - Websites

  People also love

  Some awesome sites for kids

  Zelf gemaakt. Omdat de kids deze vaak nog omwisselen.

  Deze poster/affiche kan je perfect in je klas hangen of je kan een zelfgemaakt verkeersbord maken. Met dit stappenplan kan je kinderen op een rustige manier leren nadenken over keuzes die ze moeten maken.

  Doe-het-zelf systeem voor absente kinderen: bij terugkomst vinden ze zelf snel en eenvoudig hun gemiste opdrachten/toetsen etc.

  Veel bruikbare werkbladen (gratis!)

  ©JufYvon: op de pinterestborden van juf Yvon vind je heel veel door haar zelf gemaakte lesmaterialen, super! Geschiedenis - De tien tijdvakken (A4)

  Toffe site om alles te ontdekken over je organen.

  Stoplicht stemmen. Zelf gemaakt, geïnspireerd door Engels voorbeeld.

  Dit is een site waar er heel wat informatie staat over tablets op school. Er staan ook gratis en betalende apps op die interessant zijn voor in de klas.

  In het onderwijs kan het heel handig zijn om op het digibord te laten zien welke handelingen je op de iPad uitvoert, te presenteren en meer. Er zijn drie manieren om een iPad te koppelen aan een digibord.

  werkbladen site, heel veel

  Geweldige site met super veel tips en materialen. Aanrader!

  Vet Veilig Internet! - Gaat over tieners van nu. Over de diepe kloof tussen de virtuele wereld van tieners en hun opvoeders en over het feit dat de kloof heel goed gedicht kan worden. Je krijgt handvaten om tieners te beschermen tegen de nare kant van de cyberwereld; uitgebreide checklists voor leerkrachten en ouders om het internetgedrag van kinderen in beeld te brengen; tips van leerkrachten en jongeren over hoe je een internetprotocol kunt maken; voorbeelden van thuisafspraken.

  Straks oudercontact? Dan helpt dit pakket misschien: zeven praatkaartjes (ze helpen je tijdens je gesprek), een kijklijst (vul hem in en vraag ook de leraar om dat te doen) en een checklist (inspireert je voor en tijdens het gesprek).

  Uit 'Beelddenken in de praktijk' Kan je gebruiken om je huiswerk mee te maken!

  Verschillende soorten timers voor op het digibord

  Samenwerken moeten de kinderen ook leren. Gewoon in een groepje bij elkaar gaan zitten en beginnen zal vaak niet vanzelf goed gaan. Reflecteer gezamenlijk op doelen en proces.

  Kinderen schrijven zelf het doel, het proces en de evaluatie van de les op

  WatNou? - Met WatNou? kunnen leerlingen in groep 4 tot en met 8 op een leuke manier in de klas aan de slag met mediawijsheid. Op WatNou? vind je artikelen, filmpjes, proefjes en spelletjes waarbij een beroep wordt gedaan op je mediavaardigheden.

  Kruiswoordraadsel maken - Heel simpel online!