Discover and save creative ideas
  Explore these ideas and more!

  op www.diplomamaker.nl kun je zelf diploma's maken.

  Zelf gemaakt. Omdat de kids deze vaak nog omwisselen.

  Veel bruikbare werkbladen (gratis!)

  Gratis lesmateriaal downloaden. Super mooi en handige site!

  Site met allerlei kant en klare dramalessen voor in je groep. Zitten ook heel vaak al kaartjes bij om te gebruiken. Voor alle groepen!

  www.kids-pages.com Veel, heel veel werkbladen en flitskaarten, kaarten om spelletjes van te maken van élk onderwerp dat je maar wilt én kleurplaten, GRATIS!

  Doe-het-zelf systeem voor absente kinderen: bij terugkomst vinden ze zelf snel en eenvoudig hun gemiste opdrachten/toetsen etc.

  Website met werkbladen, klaaropdrachten en werkboekjes met antwoorden.

  soms is het prettig om een visuele herinnering te hebben aan waar je extra op gaat letten. Knip er één of twee uit (is echt genoeg!) en plan op je tafel, of stop in je la #ekkomi #kindercoach

  a fun way to get your kids to stop chatting.... check out the link for a cute video and little tricks on how to use it for classroom management!

  Deze poster/affiche kan je perfect in je klas hangen of je kan een zelfgemaakt verkeersbord maken. Met dit stappenplan kan je kinderen op een rustige manier leren nadenken over keuzes die ze moeten maken.

  OUDERCONTACT: Ouders en leraren kijken anders naar hetzelfde kind. Dat is heel logisch, maar het kan handig zijn om je daar bewust van te zijn. De kijklijst kan helpen om te ontdekken welk beeld ouders en leraren hebben. Stof voor een boeiend gesprek.

  printable diploma

  Ralfi lezen; leuke site met leesbladen en duidelijke uitleg van ralfi per les

  Some awesome sites for kids

  A bunch of fun timers for the classroom.

  Cito rekenen oefenen met verhaaltjessommen. Groep 3, 4, 5 en 6

  Op deze site las ik dat je inrichting heel wat gevolgen kan hebben op het gedrag van je kinderen. Er werden wat voorbeelden genoemd en je krijgt er ook enkele tips mee...

  vredemakers en vredebrekers

  testing

  Handig en effectief systeem voor kinderen die snel zijn afgeleid of moeite hebben met informatieverwerking: knip een mapje in 3 delen en laat de taak of toets in kleine, overzichtelijke delen maken.